Baterie MacBook Air
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 27.10.13

am un macbook air penultima versiune,bateria are 815 cicluri de incarcare si varsta de 2,2 ani. de cateva zile imi apare la baterie sa o verific.cum trebuie sa procedez?tin sa mentionez ca mereu am folosit macul pe baterie(l am incarcat 100 % si apoi l am folosit pana aproape 10 %) de putine ori i am facut recalibrarea recomandata de battery health.acum puterea originala a bateriei este de 76%.ma poate ajuta cineva cum anume ar fi indicat sa procedez acum?multumesc

[ Modificat: 28 Octombrie 2013 12:55 PM de Administrator ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Din ce stiu eu, airul trebuie sa il duci in service daca ai check battery.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 11.09.09

Te sfatuiesc sa iti schimbi bateria in momentul in care apare “Service Battery”. Sau cel putin s-o duci s-o verifice. Eu am stat aproximativ 1an si ceva cu ea pe “Service Battery” pana s-a umflat si mi-a afectat trackpad-ul. Am scos-o in cele din urma, trackpad-ul merge ok acuma, dar momentan stau cu alimentatorul in permanenta, pana imi vine bateria noua. Eu am ajuns la 500cicluri si vreo 3ani vechime pana sa-mi apara “Service Battery”. E o medie buna de viata, pt un consumabil de laptop.

Semnătură 

MacBook Pro 2,26 GHz Intel Core2Duo, 8GB DDR3, 120GB SSD, NVIDIA GeForce 9400M
iPhone 6S
iPhone 8

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: Bacau
Macuser din: 31.08.13

deci la “check battery” se duce cu air-ul in service unde se schimba bateria corect ? tinand cont ca e consumabila aveti cumva idee de un pret, macar estimativ pentru aceasta operatiune intr-un centru Apple din tarile cu apa calda ? dar na noumax/celalalt ? multumesc