Din pacate, ma repet, nu e asta solutia! Scade luminozitatea, dar nu se vede bine! Eu i-as sparge in freza pe aia de la Apple! iata cum mai binele e dusmanul binelui!
acuma aveti o scula noua pentru a reduce stralucirea monitorului
face o fereastra de dimensiunea desktop-ului, intrucatva transparenta, click through.
nu m-as fi gandit ca cineva ar putea folosi asa ceva ca aplicatie cu unic scop overlay.
lucrez si eu la ceva care se bazeaza pe aceeasi tehnologie, de ceva vreme (vezi poza).
Stiu ca discutia e veche, dar am o nelamurire.
Odata calibrat un monitor cu un “ochi” de-ala conectat pe USB, se poate salva profilul creat? Si eventual incarcat, dupa reinstalarea sistemului de operare?
Ma gandesc ca e mai simplu asa decat sa recurgi la o alta calibrare (prespunand ca lumina cade tot de acolo de unde a cazut si cand a fost calibrat)
Efectiv, a facut cineva asa ceva/se poate face?
Stiu ca discutia e veche, dar am o nelamurire.
Odata calibrat un monitor cu un “ochi” de-ala conectat pe USB, se poate salva profilul creat? Si eventual incarcat, dupa reinstalarea sistemului de operare?
Ma gandesc ca e mai simplu asa decat sa recurgi la o alta calibrare (prespunand ca lumina cade tot de acolo de unde a cazut si cand a fost calibrat)
Efectiv, a facut cineva asa ceva/se poate face?
Da, iBackup salvează și setările de sistem, toate.
acuma aveti o scula noua pentru a reduce stralucirea monitorului
O descoperii tîrziu, dar nu mă încîntă: dacă ai monitoru intern al PB-ului + unu extern, acționează uniform asupra lor, or eu voiam doar pe ăl extern să-l bibilesc, nu p-ăl intern.