nikon black friday
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

http://www.nikonisti.ro/promotii/black-friday-pro-50
pfff!...

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

e bine sa stii cat costa cu ceva timp inainte de black friday ca sa poti compara, ca in principiu vineri o sa fie țeapa friday.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 23.08.11

Singura problema e ca reducerea se aplica la echipamente PRO. Ca simplu amator, nu cred ca o sa-mi permit sa dau o caruta de bani pe un full frame sau pe obiective pro.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

punem pariu că le pică site-ul?
smile

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

la f64 au inceput de azi cu reduceri de halloween
Ati mai auzit vreodata de firma asta Freecom? http://www.f64.ro/freecom-mobile-drive-classic-ii-500gb-hard-disk-extern-usb-2-0.html
Ori este ceva de elita de care n-am auzit ori noname, pretul original in schimb e de elita, cu pretul lor redus cumperi un seagate de la emag care mai arata si bine si are usb3.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11

Numai chinezării! Au niște prețuri astia la f64…bine ca mi-am luat pentax, din afara, dar un obiectiv pentax 50-135 40 si ceva de milla f64. La americani nici nou săracul nu sare de 1100$. Off..acum vine blackfriday si au speranța ca lumea sa cumpere Nikon d800 sau d610 la prețul lor? Nu stiu daca este cineva profesionist in fotografie care își cumpara echipament din romania, chiar si daca are firma. Eu cred ca nu prea te lipsesti de prețurile astea..

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08
.ral:cr - 31 Octombrie 2013 06:02 AM

la f64 au inceput de azi cu reduceri de halloween
Ati mai auzit vreodata de firma asta Freecom? http://www.f64.ro/freecom-mobile-drive-classic-ii-500gb-hard-disk-extern-usb-2-0.html
Ori este ceva de elita de care n-am auzit ori noname, pretul original in schimb e de elita, cu pretul lor redus cumperi un seagate de la emag care mai arata si bine si are usb3.

Freecom sunt producatori de periferice budget (de fapt chinezarii generice branduite dupa ei).
HDD din link e de fapt o carcasa cheap-China la 20 de lei cu un disc de la ceva producator consacrat in interior (Seagate, Hitachi, etc. numai Fujitsu sa nu fie).
Oricum e scump pt. ce capacitate are si USB2 e cam fumat in cazul asta, mai ales daca ai in vedere un produs nou achizitionat.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Interesante reducerile de la F64 smile

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein