Dupa 4 vizite in service, cu un produs premium ce a costat 2000 de euro, unde afara se schimba pe loc, nu cred ca e un service ok sau procedura, fara a avea garantie Noumax ci internationala. Ma tem ca daca era garantia lor, o alta smecherie tipic romaneasca cand ANPC spune clar ca sunt 24 de luni in acest areal, stateam pe tusa fara nici un comentariu. Nu mai vorbim da bietii clienti care au sifonat usor capacul unui mac, chiar daca acest fapt nu influenteaza garantia, asa cum vad la HP sau la Dell, aici devine un motiv de refuz, de parca motorul are legatura cu starea caroseriei, daca as da un exemplu din auto. Si poate se pricep, sa inlocuiasca, ca aici nu se repara, insa ma intreb de ce trebuie sa accept atitudinea aroganta a unui pusti in service - fumatorul, de ce trebuie sa sun eu daca e gata produsul, de ce nu mi se explica ce a fost inlocuit - ca doar nu e obligatia mea sa invat o serie sau sa stiu ce inseamna un cod, si de ce toate acestea se intampla pe un produs premium care nu este folosit la jocuri - chiar daca are o placa dedicata 3D?!