Service Mac interventie “neautorizata”
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 03.01.12

Stiti cumva vreun service sau vreun baiat capabil care sa ma ajute sa repar o balama de MacBook Pro unibody? A fost scapat si s-a deformat un colt si sistemul de prindere al display-ului. Am fost la Noumax dar mi-au zis ca ei schimba doar display-ul (250 EUR) si nu se baga sa incerce sa repare, citez - e o interventie neautorizata Apple. MacBook-ul functioneaza ok dar ma enerveaza ca face un scartait cand deschid display-ul.

Semnătură 

iMac 21.5” i5
MacBook Pro 13
iPad 32 4G
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti/Ploiesti
Macuser din: 29.12.10

Balamalele nu pre pot fi reparate daca se strica, mai ales daca s-a deformat, nu stiu daca exista un atelier de “tinichigerie” pentru Apple smile.

Eu iti recomand sa cauti o alta carcasa de display si sa o inlocuiesti, eventual poti sa vorbesti cu dany_l de pe forum, se ocupa cu reparatii Apple si e un tip foarte ok, poate are cum sa te ajute.

Semnătură 

 Macbook Pro / . / 8GB RAM / SSD 128GB / HDD 500GB / nVIDIA 320M / OSX Mavericks
 Macbook Air / . / 2GB RAM / HDD 80GB / Intel X3100 / OSX SL
 PowerMac G5 / PowerPC . / 512MB RAM / HDD 160GB / gForce 5200 FX / OSX Leopard
 TV 3rd Gen
 iPhone 5s Space Gray / 16GB / iOS 7
 iPod Classic 5.5 Generation / 30GB, Wolfson DAC

Technology is at it’s very best, at it’s most empowering, when it simply disappears.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Mersi de info, o sa vad ce se poate face, daca e prea costisitor il las asa.

Semnătură 

iMac 21.5” i5
MacBook Pro 13
iPad 32 4G
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

Din pacate dany_l e din Cluj, eu am nevoie de cineva din Buc.

Semnătură 

iMac 21.5” i5
MacBook Pro 13
iPad 32 4G
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 17.01.10

Nu-ti recomand Noumax! In ultimul timp si strangerea unor suruburi de capac se face pana se distruge patul de capac, unde strange surubul, pentru ca se face operatiunea la caterinca, cu zambetul pe buze si atragandu-ti atentia ca esti tampit si este o operatiune normala la ei! Apoi, la intrarea in service, un tinerel fumator, care sta tolanit pe scaun te trateaza ca pe ultimul idiot, sperand ca esti slab de inger si intelegi rapid cu guru ca el, monosilabic, cu sictir pe viata, arogant! Rusine, Noumax! Parca dpar Mihai a scapat intreg de acolo!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
badaxe - 04 Noiembrie 2013 08:31 PM

Nu-ti recomand Noumax! In ultimul timp si strangerea unor suruburi de capac se face pana se distruge patul de capac, unde strange surubul, pentru ca se face operatiunea la caterinca, cu zambetul pe buze si atragandu-ti atentia ca esti tampit si este o operatiune normala la ei! Apoi, la intrarea in service, un tinerel fumator, care sta tolanit pe scaun te trateaza ca pe ultimul idiot, sperand ca esti slab de inger si intelegi rapid cu guru ca el, monosilabic, cu sictir pe viata, arogant! Rusine, Noumax! Parca dpar Mihai a scapat intreg de acolo!

Da, si mie mi s-a parut putin superficiala atitudinea lor dar citisem pe forum ca ar fi ok service-ul.

Semnătură 

iMac 21.5” i5
MacBook Pro 13
iPad 32 4G
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 17.01.10

Dupa 4 vizite in service, cu un produs premium ce a costat 2000 de euro, unde afara se schimba pe loc, nu cred ca e un service ok sau procedura, fara a avea garantie Noumax ci internationala. Ma tem ca daca era garantia lor, o alta smecherie tipic romaneasca cand ANPC spune clar ca sunt 24 de luni in acest areal, stateam pe tusa fara nici un comentariu. Nu mai vorbim da bietii clienti care au sifonat usor capacul unui mac, chiar daca acest fapt nu influenteaza garantia, asa cum vad la HP sau la Dell, aici devine un motiv de refuz, de parca motorul are legatura cu starea caroseriei, daca as da un exemplu din auto. Si poate se pricep, sa inlocuiasca, ca aici nu se repara, insa ma intreb de ce trebuie sa accept atitudinea aroganta a unui pusti in service - fumatorul, de ce trebuie sa sun eu daca e gata produsul, de ce nu mi se explica ce a fost inlocuit - ca doar nu e obligatia mea sa invat o serie sau sa stiu ce inseamna un cod, si de ce toate acestea se intampla pe un produs premium care nu este folosit la jocuri - chiar daca are o placa dedicata 3D?!