Problema conexiune DVI -> HDMI Samsung W32Z409T
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 02.11.06

Ieri am cumparat un cablu DVI-HDMI Philips pentru a baga semnal din computer in televizorul Samsung.

La prima incercare, am conectat MacBook Pro-ul si mi-a vazut imediat televizorul (Samsung TV) si a aparut imaginea pe televizor. Am putut sa schimb si rezolutiile, maxim fiind 1920x1200 (parca?!?!).
Dupa aceea am vrut sa conectez PC-ul (WinXP) dar acesta nu vedea televizorul. Dupa un restart a vazut televizorul, dar la Source HDMI (pe tv) imi apare No Signal. Am incercat sa schimb rezolutii dar se pare ca nu vrea de nici un fel. Pana la urma m-am gandit ca voi folosi numai Mac-ul.

Cand am reconectat laptopul, SURPRIZA!!! Acum laptopul nu mai vede tv-ul. E ciudat rau. Cu 20 de minute inainte a mers. Cand conectez cablurile si cand dau drumul tv-ului, Mac-ul face niste schimbari, ca atunci cand detecteaza un nou display. Am incercat sa scot cablul, sa restartez… cam tot ce se putea incerca.

Stie cineva ce trebuie sa fac? Unde trebuie sa gadil?

Merci!

Semnătură 

bla bla bla ....

MacBook Pro, iMac, iPhone, iPod Video… True Apple sucker

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Brisbane, Australia
Macuser din: 07.06.06
jonnyblue - 07 Februarie 2007 12:02 PM

Ieri am cumparat un cablu DVI-HDMI Philips pentru a baga semnal din computer in televizorul Samsung.[...]
Cand am reconectat laptopul, SURPRIZA!!! Acum laptopul nu mai vede tv-ul. E ciudat rau. Cu 20 de minute inainte a mers. Cand conectez cablurile si cand dau drumul tv-ului, Mac-ul face niste schimbari, ca atunci cand detecteaza un nou display. Am incercat sa scot cablul, sa restartez… cam tot ce se putea incerca.

Stie cineva ce trebuie sa fac? Unde trebuie sa gadil?

Merci!

<Bender>HAHAHAHA!! ... nu… tu chiar esti serios! lasa-ma sa rad si mai tare HAHAHAHAH-HAHAHAH!!</Bender>

Ok… Se pare ca chestia asta cu HDMI-ul este “broken by design”... am citit pe undeva mai zilele trecute ca se intampla chestii de genul asta, si se pare ca singura modalitate de a re-conecta doua dispozitive HDMI care s-au decis sa se injure de mama, este sa le stingi pe amandoua, sa le tragi afara din priza pentru vreo cateva minute, si dupa aia poate asa ai noroc sa mearga…

Da ... asta inseamna si televizorul!

Noroc mult… ce sa zic!

Ino!~ (note to self: stay away from HDMI)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

imi vine sa fac pipi pe cablul hdmi….

Semnătură 

bla bla bla ....

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
jonnyblue - 07 Februarie 2007 12:34 PM

imi vine sa fac pipi pe cablul hdmi….

mmm… pai daca esti la stadiul de pipilica, poti sa incerci sa cresti aria de acoperire, si sa faci si pe televizor, si pe computator, si in general pe protocolul HDMI si oricine il implementeaza. Daca iti mai ramane, fa la borcan si trimite-l la bizonii care au inventat porcaria de HMDI… cu eticheta criptata! raspberry

Aha… uite aici am citit:

http://www.popularmechanics.com/blogs/technology_news/4212161.html

Ino!~

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

merci pentru link. stii cumva daca exista cablu dvi -> composite?

Semnătură 

bla bla bla ....

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
jonnyblue - 07 Februarie 2007 02:07 PM

merci pentru link. stii cumva daca exista cablu dvi -> composite?

Google este prietenul tau in cazul asta… habar nu am… zilele astea exista tot felul de convertoare de la un standard la altul. Nu m-ar mira prea tare sa existe.

Ino!~

[ Modificat: 08 Februarie 2007 12:56 PM de Inorog ]

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

http://store.apple.com/1-800-MY-APPLE/WebObjects/AppleStore?productLearnMore=M9267G/A

pe site la iStyle e 18 euro plus TVA

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Merci Huk!

Semnătură 

bla bla bla ....

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member