Deschid acest topic pentru ca probabil sunt si alte cazuri de acest gen. In general am observat ca fiecare Macbook are propriul lui comportament. Sunetul de boot dinaintea “ding”-ului difera de la un laptop la altul. Ma refer la scartaitul acela care parca vine din interior. M-am upgradat recent cu un MacBook Pro 13” mid-2012. Il am de 2 zile. Fata de mid-2009 simt un salt extraordinar, ba chiar ma bate gandul sa upgradez la 8 GB de Ram. Revenind! Sunetul de la boot este mai violent si mai apasat (galagios as putea spune), iar acum am sesizat ca scoate niste sunete ciudate in standby (ceva asa pret de cateva milisecunde venind din interior), dar si cand il folosesc in aplicatii.
2 exemple:
1. inchideam Textedit (Cmd-Q)
2. inchideam iTunes
.. si in ambele situatii s-a auzit un sunet ciudat venind din interior usor asemanator cu cel de la boot. Este normal?
Si off-topic: Cablurile de alimentare par foarte cheap concepute. In primul rand nu mi se pare deloc ergonomic jack-ul in L de la incarcator, iar la prelungitorul mare cablul pare de jucarie (mic, firav gata sa se rupa ). And by the way 10.8.5 este stabil? Ca pana la Mavericks mai astept.