Intentionez sa cumpar un Macbook…
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Buftea, Bucuresti
Macuser din: 13.12.05

... si am inteles ca cel negru are hard-disk-ul mai mare decat cel alb. Sau gresesc si nu are legatura cu culoarea?  Si as vrea sa va mai rog sa va dati cu parerea, oricat de neavizata, daca merita sa-l iau acum sau merita sa astept iunie/San Francisco ca poate iese ceva mai bun pe piata.
Mersi frumos smile

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

te uiti la specificatii sau la culoare?
daca nu-l iei acum, in iunie iese ceva mai bun / apoi in octombrie ceva si mai bun…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Buftea, Bucuresti
Macuser din: 13.12.05
dacuBurebista - 07 Februarie 2007 12:13 PM

te uiti la specificatii sau la culoare?
daca nu-l iei acum, in iunie iese ceva mai bun / apoi in octombrie ceva si mai bun…

Aha, deci nu are lagatura cu culoarea, m-am lamurit. smile Cu asteptatul ai dreptate, mereu o sa iasa ceva mai bun. Dar ma gandeam ca poate circula zvonuri insistente despre noi modele macbook,sau poate astept pana in iunie si nu apare nimic nou si imi bag unghia-n gat smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

poate va aparea- dar nu stii pretul
ce faci? tii banii pina atunci?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Daca e primul mac, orienteaza-te catre cel alb cu DL. Are procesorul mai sus, hardul mai mare, duallayer (cum am zis) si mai multa memorie!
Ala negru e de fiţe. Pentru un hard putin mai mare si o culoare (neagra) platesti in plus 200 de euro! Cam mult! Părerea mea!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Ba are legatura cu culoarea! Cel negru are intradevar hardul mai mare, dar, si eu il recomand pe cel alb numai pentru motivul ca pe cel negru se vad urmele de la degete pe el de zici este folost de un macelar cel putin . Este adevarat nu stiu cum rezita cel alb la murdarie.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: The Hague, Netherlands
Macuser din: 28.12.06

cel alb se pare ca se zgarie mai repede…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

cel alb e de tot rahatul dpdv al culorii carcasei. nu se vad atat de bine acele mici zgarieturi pe care nu ai cum sa nu le faci….pe cel negru sar imediat in evidenta. io recomand un macbook pro. dupa parerea mea umila, apple a facut un mare rahat la capitolul carcasa la modelul macbook

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti/PH
Macuser din: 08.04.06

Majoritatea recomanda modelul alb de 2 giga,  hardul e chiar mai rapid decat cel de la modelul negru…

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
George - 07 Februarie 2007 12:11 PM

... si am inteles ca cel negru are hard-disk-ul mai mare decat cel alb. Sau gresesc si nu are legatura cu culoarea?  Si as vrea sa va mai rog sa va dati cu parerea, oricat de neavizata, daca merita sa-l iau acum sau merita sa astept iunie/San Francisco ca poate iese ceva mai bun pe piata.
Mersi frumos smile

Te-au derutat complet sfaturile astea, ba alb, ba negru, ba macbook pro… numai că diferența dintre MB și MBpro e de „numai” 3000 ron și peste. La fiecare 4-6 luni apare ceva și mai tare, peste alte 3-4 luni ceva și mai tare, la nesfîrșit… Ia ceva ce corespunde gustului tău (culoarea) și nevoilor (capacitate disc, memorie, combo sau superdrive etc.), toate merg cu același sistem de operare, pe toate poți pune și Windows, toate pot rula aceleași programe…

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 12.02.07

Salut
Daca esti interesat am de vanzare 2 macbook la un pret bun.
Vezi postul meu.

‹‹ .      mica problema la un macbook ››