Incalzire Mac
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 09.10.11

Buna, am cumparat de vreo doua luni un mac book pro de 15 cu retina nou cu garantie din magazin . Este normal sa se incalzeasca asa de tare de nu poti tine mana pe el? Si tinut pe cooler este destul de cald asta dupa doar vreo 50 - 60 de minute hai sa zicem o ora jumate?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: Bucuresti
Macuser din: 02.02.07

ia vezi de ajuta asta cu ceva…
https://www.macupdate.com/app/mac/23049/smcfancontrol

Semnătură 

BlackBerry Q10
iMac11,2 (21.5-inch, Mid 2010) Intel® Core™ i7-870S Processor (8M Cache, 2.66 GHz) The ultimate all-in-one. Turbocharged.
Harman/Kardon SoundSticks USB

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Depinde la ce îl utilizezi în acest timp, nu e normal pentru browsing sau un filmuleț (nu HD), cu cât soliciți procesorul mai mult cu atât se va încălzi mai rapid și mai tare. Fă ce a zis colegul macuser, umblă manual la turația minimă a coolerelor.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: București-Chitila
Macuser din: 04.01.13

Spun prostii colegii, NU umbla tu la turația ventilatoarelor dacă nu te pricepi. Jucăriile astea se încălzesc adesea destul de tare, totuși nu să fierbi ouăle pe el. Fiind în garanție, ia legătura cu firma respectivă sau, dacă e luat din altă țară, ia legătura cu iStyle ori cu Noumax, explică-le și du-te la o verificare. Cu alte cuvinte, exploatează garanția.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: London, UK
Macuser din: 31.05.07

sau da-i pace si foloseste-l, ca de-aia e facut. chiar daca tie ti se pare fierbinte, procesorul lucreaza la parametri normali. nici pe al meu “nu se poate pune mana” cand se incinge, ca e vara, ca e iarna. insa e asa de cand il am si nu s-a schimbat nimic de atunci. e procesor, nu cub de gheata, nu-ti mai fa griji! cheese

Semnătură 

Suzuki SV650S
One joint a day, keeps the doctor away! cheese