drivere de win xp pt macbookpro
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 19.01.07

salut,
as dori sa aflu de unde pot sa-mi iau driverele pentru xp pt macbookpro [ le am pe cd-ul facut de bootcamp dar vreau update-uri] - ma intereseaza in special catalyst-ul de la ati [ pe pagina ati - trebuie sa dai jos mai intai un utilitar - care sa stabileasca compatibilitatea cu sistemul tau si acesta, in mod ciudat , imi spune ca driverul pt mobility radeon x1600 nu se potriveste cu placa mea mobility radeon x1600 ...]
cand incerc “uptade driver” - automat din windows imi spune ca nu gaseste ceva nou - dar eu stiu ca au aparut ceva update-uri.

Semnătură 

MBP+24"lg
iphone 2g, 3g, 4
ipods - multe ...

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
g_eu - 07 Februarie 2007 12:23 PM

salut,
as dori sa aflu de unde pot sa-mi iau driverele pentru xp pt macbookpro [ le am pe cd-ul facut de bootcamp dar vreau update-uri] - ma intereseaza in special catalyst-ul de la ati [ pe pagina ati - trebuie sa dai jos mai intai un utilitar - care sa stabileasca compatibilitatea cu sistemul tau si acesta, in mod ciudat , imi spune ca driverul pt mobility radeon x1600 nu se potriveste cu placa mea mobility radeon x1600 ...]
cand incerc “uptade driver” - automat din windows imi spune ca nu gaseste ceva nou - dar eu stiu ca au aparut ceva update-uri.

nu ai de unde să le iei, așteaptă următorul update la Boot Camp, nu mai are mult pînă apare. Din curiozitate, de ce ai nevoie de update pt xp? Ce nu merge bine la xp pe acel macbook pro? Sau doar simplul fapt că ai auzit că sînt ceva update-uri?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 19.01.07

in primul rand sunt frustrat ca in win xp - imaginile se vad mai prost decat in osX [ de aceea le editez in osX ] - si nu merge open gl - cum vreau eu [ folosesc aplicatii 3d ] , si ar mai fii cateva bug-uri - de ex : nu pot sa reduc luminozitatea de la tastatura - daca folosesc fn+f1sau f2 - ecranul devine negru si se blocheaza totul ...  nu imi place cum suna boxele in win [ comparativ cu osX ] , nu merge iluminarea tastaturii etc .
in plus am auzit de la un prieten ca tocmai a instalat ultimul catalyst pe macbookpro-ul lui si ca merge mai bine ....

Semnătură 

MBP+24"lg
iphone 2g, 3g, 4
ipods - multe ...

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
g_eu - 07 Februarie 2007 03:39 PM

in primul rand sunt frustrat ca in win xp - imaginile se vad mai prost decat in osX [ de aceea le editez in osX ] - si nu merge open gl - cum vreau eu [ folosesc aplicatii 3d ] , si ar mai fii cateva bug-uri - de ex : nu pot sa reduc luminozitatea de la tastatura - daca folosesc fn+f1sau f2 - ecranul devine negru si se blocheaza totul ...  nu imi place cum suna boxele in win [ comparativ cu osX ] , nu merge iluminarea tastaturii etc .
in plus am auzit de la un prieten ca tocmai a instalat ultimul catalyst pe macbookpro-ul lui si ca merge mai bine ....

Pe toate cele trei mac intel pe care am pus win xp, acest win xp merge mai bine decît pe orice alt pc din zonă. Posibil să fie o problemă cu driverele de macbook pro (pe acest mac nu am instalat). Dacă nu mă înșel, iluminarea tastelor în xp este o problemă aflată pe lista de necazuri. Cum nu am macbook pro nu pot testa.
De altfel, un mac, fie și intel inside, nu a fost gîndit pt windows decît adiacent și nici nu cred că Apple va depune prea mari eforturi să rezolve rapid toate problemele.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: Oradea
Macuser din: 26.07.07

Instalare de driver Catalyst pe MAC si alte marci cu placa ATI MOBILITY in Windows:

-descarcati un utilitar de pe driverheaven apoi de pe pagina http://www.ati.com  luati ultimul driver (aici este link la drivere windows xp)
-in citeva minute va puteti “fabrica” driverul vostru.
-functioneaza bine, testat pe iMAC cu X1600.

Semnătură 

 iMAC 20” Core 2 Duo 2.16 GHz, 3GB RAM, SSD 60GB
iPad