g_eu - 07 Februarie 2007 03:39 PM
in primul rand sunt frustrat ca in win xp - imaginile se vad mai prost decat in osX [ de aceea le editez in osX ] - si nu merge open gl - cum vreau eu [ folosesc aplicatii 3d ] , si ar mai fii cateva bug-uri - de ex : nu pot sa reduc luminozitatea de la tastatura - daca folosesc fn+f1sau f2 - ecranul devine negru si se blocheaza totul ... nu imi place cum suna boxele in win [ comparativ cu osX ] , nu merge iluminarea tastaturii etc .
in plus am auzit de la un prieten ca tocmai a instalat ultimul catalyst pe macbookpro-ul lui si ca merge mai bine ....
Pe toate cele trei mac intel pe care am pus win xp, acest win xp merge mai bine decît pe orice alt pc din zonă. Posibil să fie o problemă cu driverele de macbook pro (pe acest mac nu am instalat). Dacă nu mă înșel, iluminarea tastelor în xp este o problemă aflată pe lista de necazuri. Cum nu am macbook pro nu pot testa.
De altfel, un mac, fie și intel inside, nu a fost gîndit pt windows decît adiacent și nici nu cred că Apple va depune prea mari eforturi să rezolve rapid toate problemele.