Vreau sa-mi ajut nepotul
Am un iBook adus din fr. el (nepotul
meu)are un lg cu sistem android si vrea sa
conectez telefonul la ibook prin cablu usb
adica sa mearga internetul de pe telefon
pe mac ibook
Probabil e iBook G3 atunci.
Du-te in System Preferences>Network si vezi daca iti vede telefonul ca modem, in lista din stanga (conectat via USB desigur).
Daca il vede, trebuie configurat: numar acces ar trebui sa fie *99# iar APN-ul difera in functie de retea.
Daca nu il vede, cauta drivere pt. OSX (probabil ai Tiger).
Probabil e iBook G3 atunci.
Du-te in System Preferences>Network si vezi daca iti vede telefonul ca modem, in lista din stanga (conectat via USB desigur).
Daca il vede, trebuie configurat: numar acces ar trebui sa fie *99# iar APN-ul difera in functie de retea.
Daca nu il vede, cauta drivere pt. OSX (probabil ai Tiger).
g3 este Am intrat exact cum ai scris dar nu am dat de telefon ....nu prea ma pricep
Vezi si in meniul telefonului sa fie activat internet tethering-ul via USB.
Nu stiu cum ii zice in Android; sharing, personal hot spot etc.
Cel mai probabil insa trebuie drivere.
Vezi ce software ofera LG la modelul respectiv pentru OSX si instaleaza-l (daca e suportat de OSX tau).
Si verifica sa ai Tiger (OSX 10.4.11 e maxim pt. modelul tau de iBook). Apasa pe mar in stanga sus / about this Mac.
De asemenea, verifica daca ai Airport in iBook (placuta wi-fi).
Daca da, atunci activeaza wi-fi hot spot din telefon si ai scapat fara cablu si drivere.
la Modem: am deschis si imi da o pagina unde are apple modem,motorola modem usb, nec, ericsson…. Cineva mi-a spus sa caut un program pentru android El are conectat telefonul conectat la un laptop prin active sync la telefon are sistem de operare windows mobile iar telefonul lg are sistem android dar habar n-am ce program imi trebuie
Pf.. fa rost de Tiger si fa upgrade la OSX. Trebuie sa ai macar 256 MB RAM pt. 10.4.
Ce generatie de iBook ai de fapt? Vezi serial number, tot la About this Mac.
Pf.. fa rost de Tiger si fa upgrade la OSX. Trebuie sa ai macar 256 MB RAM pt. 10.4.
Ce generatie de iBook ai de fapt? Vezi serial number, tot la About this Mac.
Customer serial number UV94403D-H78-ff01
Sales order number M7707F/A
In 256 MB ram, tiger va merge destul de slab pe iBook G3. Oricum nu stiu ce sanse ai avea sa faci ceea ca vrei tu pe jaguar. Chiar si daca faci trecerea la tiger, asigura-te ca telefonul sau ce vrei tu sa legi la iBook merge si pe port usb 1.1 pentru ca asta ai pe iBook. Incepand cu iBook G4 ai porturi usb 2.0.
E ibook colorat, cu un singur port USB, asa-i?
Adica asta: http://www.everymac.com/systems/apple/ibook/specs/ibook.html
Nu prea ai sanse sa faci mare lucru cu el.
Poti pune maxim OSX 10.3 Panther pe el, cu conditia sa ai macar 128 MB RAM (cu Tiger ar fi bataie de cap).
Cu telefonul ma indoiesc ca-l vei impaca.
Jucarie frumoasa, dar nu prea mai ai ce face cu el la modul serios
da astai modelul stiu ca e ciudat dar l-am primit O persoana mi-a spus ca merge si wimdows instalat, spunea ceva legat de memorie externa , dar nu am apucat sa aflu m-ai multe fiindca a plecat inapoi in fr