2 din 2
2
va rog!
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08

Windows nu merge decat eventual 9X in ceva masina virtuala - atroce. Ia-ti gandul.
Pune cat mai mult RAM si fa rost de Panther, OSX 10.3.
Sau cauta ceva Linux pentru Power PC cu cerinte modeste.
Are 32 sau 64 MB onboard si un slot liber, in care poti pune o placuta (SDRAM SODIMM).

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 05.11.13

O sa caut Panther OS X 10.3

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
Rank
Newbie
Din: 

daca pun Panther OS X 10.3 merge internetul de pe telefon?

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08

F. putin probabil. Iar browserele disponibile sub Panther sunt si nu prea sunt. Firefox 2 cred, Camino, poate Opera.
Daca pentru asta iti trebuie, mai bin ecauta un Linux mic. Cu siguranta e mai la zi cu suportul software.
Android si Linux de altfel sunt si rude smile poate ai mai mult noroc.
O sa fii dezamagit insa. Multe “componente” ale site-urilor de azi sunt prost sau deloc suportate.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.01.09

Sunt adept infocat PowerPC, dar modelul tau e depasit pentru internet. Daca pui un modul SD-Ram256Mb, iti va fugi Tiger, dar in afara de e-mail nu prea poti stoarce nimic de la el din cauza nenorocitilor de Flash-uri de pe site-uri.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
Rank
Newbie
Din: 

F. putin probabil. Iar browserele disponibile sub Panther sunt si nu prea sunt. Firefox 2 cred, Camino, poate Opera.
Daca pentru asta iti trebuie, mai bin ecauta un Linux mic. Cu siguranta e mai la zi cu suportul software.
Android si Linux de altfel sunt si rude smile poate ai mai mult noroc.
O sa fii dezamagit insa. Multe “componente” ale site-urilor de azi sunt prost sau deloc suportate.

am inteles eu ceva ceva dar nu prea am habar in legatura cu Linux mic ..... dar am sa vad eu Daca tot mi sa spus ca este imposibil sa nu mearga internetul de pe un telefon pe jucaria asta de iBook am sa incerc sa vad daca pot reusi ceva

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Oltenita, Calarasi
Macuser din: 14.11.06

Cauta-i un airport card si da-i net wifi de pe telefon. Bag mana in foc ca nu il va vedea in veci telefonul pe usb.

Semnătură 

27” iMac 3,1GHz Intel Core i5
MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
Macintosh Classic II, Quadra 610
Pad 2 White 32 GB 3G+WiFi
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
Rank
Newbie
Din: 

o sa caut un airport card

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 29.06.13

Cum sa mearga windows pe sistem ppc? Poate doar intr-o masina virtuala, si foarte, foarte greu mai ales la configuratia aia.

Semnătură 

Macbook Pro 15”, model A1211, late 2006
2.33GHZ, 2GB ram, HDD 250GB

2 din 2
2

‹‹ Kernel Panic iBook G4      Cine mai stie.. ››