OSX Mavericks
De doua zile imi intra itunes cand apas pe butonul play al telecomenzii de iMac.E deranjant ca nu o mai pot folosi cu movist,xbmc,vlc…etc.Cum dau play,pause,in loc sa faca asta ,imi deschide itunes-ul si incepe o melodie.Am intrat in toate setarile itunes,in system preferences le-am luat la rand,am imperecheat si desperecheat remote-ul de cateva ori,dar fara rezultat.Nu stiu de unde este.
Aplicația care este în față ar trebui să preia controlul remote-ului, dacă ai VLC sau Movist deschis și te uiți la un film ar trebui să poți utiliza telecomanda fără probleme pentru play/pause.
Aplicația care este în față ar trebui să preia controlul remote-ului, dacă ai VLC sau Movist deschis și te uiți la un film ar trebui să poți utiliza telecomanda fără probleme pentru play/pause.
Asa este programul care este in fata preia comanda,dar nu mereu,asta e treaba.Adica vedeam aseara “2 Guns” si cand am pus pauza,a inceput sa cante .Vreau ca sa nu mai raspunda deloc,ca inainte, iTunes-ul. Sa fie undeva ceva unde sa dezactivez total iTunes-ul.
Cu VLC 2.6 in full scrren , mirror pe apple Tv , tot iTunes primeste comanda . Asa se inâmpla pe 1o.8 (ML) . Acum pe 10.9 nu am avut ocazia sa vizionez filme .
Am instalat Remote Buddy varianta de 30 de zile,acolo am ales Itunes si am map-at butonul select sa faca alta actiune pentru acest program(afiseaza pe display o bara pentru o secunda)
.Se executa numai pentru iTunes,pe celelalte nu le afecteaza.