TP-Link TL-WR842ND 300Mbps. Up to date în ce privește firmware. Citit manual de utilizare. Nu e mare lucru de citit. Am făcut tot ce scrie acolo. Conform cu manualul, HDD-ul meu este OK. Doar că nu îl văd ca și un disc extern. Am încercat și să accesez discul, apăsînd OPEN THE DISK, dar tot nu face nimic. Am instalat Tuxera ca să pot scrie pe discuri partiționate NTFS.
Modelul acesta mi-a părut accesibil și cu multe funcții. La partea de wireless, pot crea mai multe conexiuni Wi-Fi. Are viteza mai mare, și chiar am testat viteza pe 4 servere diferite. Față de primul router unde viteza de Upload și Download nu a depășit niciodată 1Mbps, cu acesta am atins viteze de 10 Mbps la download și de 3.5 Mbps la upload. Are și opțiune de VPN. Deci, una peste alta sunt mulțumit de achiziție.
Deși spune că este compatibil și cu MAC OS X, discul cu care a venit este pentru Windows.
Am scris și producătorulu, și cu siguranță voi primi un răspuns pe săptămîna viitoare, da pînă atunci, eram curios dacă are cineva o idee despre o setare care ar trebui făcută, poate în OS, pentru a vedea HDD-ul.
Cu stimă,
Sebastian