Vreau sa fac o sincronizare intre PB-ul meu si destopul Dell de la serviciu pe care ruleaza Windows. Vreau sa sincronizez tot: contacte, note, calendar, e-mail si as vrea sa fac asta prin USB. Credeti ca e posibil?
Grea incercare. Ce softuri folosesti pe PC? Cred ca poti gasi solutii punctuale, de genul aplicatie->aplicatie, dar ceva care sa-ti converteasca totul dintr-o apasare de buton, nu cred.
am un flash, nu ma deranzeaza sa-l folosesc pai pe pc ruleza windowz xp si sincornizarea vreau sa o fac cu outlook-ul din microsoft office 2003 ca am acolo contacte mailboxuri pe care as vrea sa le import in mail etc
Problema difera in functie de ce vrei sa faci: O sincronizare adica sa copii totul de pe PC pe MAC: Outpod pentru contacte si calendar (iCal nu stie sa importe appointm recurente) si Thunderbird pentru mailuri. Cum zicea si Tudor, ai nevoie de un flash pe care sa iei datele. (CD, DVD, HDD). Sincronizare adevarata Adica totul sa se updateze automat de pe unul pe altul zilnic sau ori de cate ori ai chef: Singura solutie ce-mi vine e un palm: cu putina atentie poti sa-l setezi sa faca asta pentru toate 4 itemurile. (cu mailul e mai greu la inceput ca probabil ca sunt multe, dar mai apoi poti sa-l pui sa le ia doar pe cele din ultima sapt.) Au am incercat asta cu Documents to go pentru fisiere, dar dura prea mult.
Varianta 2 ar fi un program profesionist care sa faca asta, dar n-am auzit inca de existenta lui.
Fa un backup inainte la pst pe PC si la mailuri, AB si ical pe MAC inainte!!!
Conduit-ul Apple mail il gasesti aici.
Contactele si AB-ul se sicronizeaza nativ cu iSync in Tiger.
Memo-urile o sa se sicnronizeze doar in palm Desktop dar le poti exporta de acolo.
Pe PC trebuie sa cauti Outlook Conduit update parca de pe site-ul palm. (Corectie: se pare ca l-au integrat cum trebuie in ultima versiune de Palm Desktop 4.1.4)
Banuiesc ca mai usor ar fi sa aduci datele din Outlook/Win in Entourage/Mac… fiind facute ambele de Microsoft, ar trebui sa se pupe intre ele…
banuiesti gresit. N-au facut importer intre platforme, dar au facut special (iti dai seama ce efort) un importer de la o Outlook de mac dar doar vers 2001 la Entourage Ce, daca platesti mai vrei si compatibilitate?
Din Outlook win in entourage calea trece tot prin open source: Thunderbird…
Sau poate s-au gandit ca daca platesti 400$ pentru licenta de PC si inca 400 pentru MAC ar trebui sa mai platesti inca pe atat sa le faci sa se pupe, cine stie…
Ar fi fost simplu daca entourage ar fi importat mailuri din pst pentru ca atunci ar fi fost foarte simplu sa le aduci in mail.app (are importer din entourage)... cine stie cum (nu) gandesc astia de la microshtift.