Ma gindesc sa cumpar un mediaplayer cu HDD intern pentru un LCD full HD..
Vreau sa stie cam orice format video si neaparat 1920x1080p HD.Sa nu aiba buguri jenante la soft si sa functioneze bine.
Ce imi puteti recomanda ?
Eu folosesc Asus o!play. Ultra multumit. Au varieante si cu HDD intern si fara. Eu am air, fara hdd. Are port USB, E-SATA, card reader, retea cu fir si fara, HDMI…. Stie subtitrari, stie sa citeascu filmele de pe calculatoare sau media de stocare din retea,stie multe. Prefer variana fara HDD deoarece este mai simplu sa am unul extern care atunci cand se umple se inlocuieste cu altul.
recomand asus o-play, cel mai bun in gama lui, este mult peste westerndigital live nush cum. daca ai bani te poti uita la popcor hour am avut ocazia sa ma joc un timp cu c-200 si mi-a placut foarte mult.
Acum cativa ani am avut popcorn hour si am fost partial multumit de el. Unele subtitrari nu erau afisate corect (diacritice) iar anumite codecuri noi nu erau recunoscute. Trebuia sa tot astept si sa sper ca vor apara upgrade-uri ulterioare. Actualmente folosesc un nettop pc ce are dimensiuni foarte mici (acest model) care a costat 1000 lei fara hdd si ram (aveam insa prin casa ramase de la alte sisteme niste memorie si un ssd). Dezavantajul e evident pretul mai mare dar ai si toate avantajele unui PC.
Am citit pe forumurile din afara ca sunt unele probleme cu HDD,blocari ale deviceului etc.
Sper sa nu fie ceva buba la majoritatea aparatelor din seria asta.
Eu am asus hdp r1 si nu-mi place. Se misca greoi in meniuri, are probleme cu unele tipuri de subtitrari (nu le vede deloc), am jpg-uri care-l reseteaza mereu cand incerc sa-l vad, telecomanda aia bate intr-un unghi foarte limitat. La filme nu am probleme. Poate modelul tau e mai bun sau poate nu te intereseaza detaliile astea ci doar functionalitatea.
Incearca sa eviti aparatele facute de firme mari, in domeniul asta numele mari nu aduc si calitatea dupa ele.
Detin un pni cinema hd 170 cred ca de aproape 1 an.Citeste toate formatele inclusiv iso,vob.Subtitrarile merg beton ,modificare font,culoare etc… ca sa nu mai spun ce am online.(seriale ,desene,etc).Am un hard extern de 1 tera pe el.A ..si are iesire hdmi ptr sunet si este si hd.
Bafta in alegere.
orice chinezarie citeste bine subtitrarile si reda mare parte a formatelor vehiculate pe net. Orice media player iti va scoate si sunet pe hdmi altfel nu e media player ,e doar placa video. Daca doresti mai mult pe partea de sunet urmaresti sa aiba iesire audio optica sau macar digital audio. Si sa aiba si posibilitatea de conectare la retea,daca nu pe fir macar wireless. S-ar putea sa fie tentante modele cu android care au si posibilitatea de a le pune hdd in interior dar eu nu ti-as recomanda .
Din punctul meu de vedere procesorul și memoria sunt cam limitate și nu prea văd rostul unui port USB 3.0. De Android 2.2 nici nu mai spun nimic. Personal m-aș orienta spre ceva mai scump, de exemplu acesta. Nu are port USB 3.0 dar are procesor quad core și 2 GB RAM. În plus, ai și Wi-Fi iar Adroidul e 4.2. În opinia mea, cu cât un sistem este mai ieftin, cu atât va trece mai puțin timp până vei simți nevoia unui upgrade.