Imprimanta laser+airport express.
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.11.05

Buna ziua tuturor.Intentionez sa imi cumpar o imprimanta laser sau multifunctionala laser,sa o folosesc prin airport express si va rog daca folositi cineva asa ceva si functioneaza fara probleme cu airport-ul sa imi spuneti ce anume folositi si eventual de unde ati cumparat piesa.Va multumesc.

Semnătură 

MacBook + Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

verifica si lista asta inainte sa te duci la cumparaturi.
eu am doar jet, dar merge bine. Functia de scan nu va merge prin retea, daca iti iei multifunctional.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.11.05

Da, multumesc Huk ,vazusem lista intr-un topic anterior dar vroiam sa stiu sigur de la cineva care foloseste asa ceva.

Semnătură 

MacBook + Airport Express

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
gothy - 08 Februarie 2007 11:53 AM

Buna ziua tuturor.Intentionez sa imi cumpar o imprimanta laser sau multifunctionala laser,sa o folosesc prin airport express si va rog daca folositi cineva asa ceva si functioneaza fara probleme cu airport-ul sa imi spuneti ce anume folositi si eventual de unde ati cumparat piesa.Va multumesc.

Evident că funcționează orice imprimantă cu usb și care are drivere pt MAC OS X (lista e lungă). Ca să printezi și din Windows, trebuie să instalezi acolo Bonjour for Windows. Am testat cu mai multe imprimante, actualmente folosesc un Brother HL -2030 (laser), anterior HP 970 cxi (cerneală).

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

‹‹ Calibrare      Problema Mac ››