1 din 2
1
Bateriile “extended” pentru iPhone 4/ 5
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: București
Macuser din: 21.10.13

Am început să am probleme cu bateria de la iPhone 5, destul de mari. Cu locația oprită, email cu push oprit, WiFi/Bluetooth/LTE oprite, Siri oprit, reducere mișcare activat, luminozitate automată oprită și cea setată de mine pe la 20-25%, mai mult de 4 ore la usage și aproximativ 7-8 în standby nu reușesc să scot de la el.

Ținând cont că am doar 3-4 aplicații anume Facebook, Snapchat, Whatsapp și Instagram pe care le folosesc constant, mi se pare ridicol să moară așa repede, să se ducă de la 100% direct la 97% sau de la 8-9% la 1%.

Când era și el flăcau, acum un an, scoteam și 8 ore pe iOs 6.
Deși m-am purtat frumos cu bateria, am calibrat-o la timpul ei, am folosit numai încărcător original, când am făcut update la 7 nu am mai făcut restore, aș vrea să o schimb.

Acestea fiind spuse, voiam să vă întreb dacă a auzit cineva de așa numitele baterii extended. Părerile pe net sunt împărțite, unii spun că ar fi bune, alții spun că ai mari șanse să-ți explodeze în față iar cei mai mulți spun că fiind pe lithium-ion, telefonul va avea mai probleme în a detecta cât % din capacitatea ei mai are.

Capacitatea lor ar fi de 2680mAh, cu un voltaj de 3.7.

A încercat cineva aceste baterii? Sunt bune de ceva? Sau ar trebui doar să o schimb cu alta originală?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Cu cat indesi mai multa capacitate in acelasi spatiu exista riscuri mai mari sa faca ceva stricaciuni, probabil din cauza asta nu pune apple cea mai mare baterie posibila.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
.ral:cr - 16 Noiembrie 2013 11:51 AM

Cu cat indesi mai multa capacitate in acelasi spatiu exista riscuri mai mari sa faca ceva stricaciuni, probabil din cauza asta nu pune apple cea mai mare baterie posibila.

Eu sunt de acord cu asta, dar sunt telefoane care au baterii cu capacitate destul de mare (Z30 - 2880mAh, S4 - 2600mAh) și nu am auzit să fie probleme grave cauzate de aceasta; de aceea și eram curios să văd dacă a încercat cineva pe iPhone. Autonomia la mine a scăzut progresiv, iOs 7 nu a avut nici o legătură, ba chiar mă ține puțin mai mult, dar totuși într-un an să scadă la aproape 50-60% din capacitatea ei nu mi se pare normal.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

ia-ți un acumulator suplimentar. E ieftin, si-l poti folosi oriund,e oricand.

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 13.02.12

Incearca sa-i faci un Set as new.
Ibackup Bot - cauta-l si vezi ce rezultate iti da despre bateria telefonului tau.
Eu am un iphone 5 luat pe 2.11.2012 si am obtinut urmatoarele rezultate
Cycle Count - 279
Design capacity - 1430
Full Charge Capacity -1179

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Copenhaga
Macuser din: 20.02.10

incearca un acumulator suplimentar/extern. Te salveaza in situatii de urgenta. Acum depinde si de tine cate vrei sa ai dupa tine

Semnătură 

Powerbook G4, 15”, 1.25 Ghz, 2 Gb Ram, ATI Mobility Radeon 9600
MacBook Pro 15” 2010, Intel i7,  2.66 Ghz, 4Gb Ram, Nvidia 330M

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 26.01.06

App, ceva recomandari pt o baterie externa? Eu cand ies bag gps-u si se duce rapid, dupa 8h mi-a mai ramas putin cat sa mai ascult si ceva muzica.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11

am auzit ca e foarte tare lepow( are numai comentari de 5 stele), chiar daca e chinezarie( cum sunt toate aproape).

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.04.08

Incearca PhoneSuit Flex Pocket, e de 2600 mAh.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 04.08.11

Eu am asa ceva si sunt foarte multumit. De un an o folosesc si incarc cu ea toate de la telefon si tableta la Mifi.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08
Ovidiu Alexandru - 16 Noiembrie 2013 11:42 AM

Am început să am probleme cu bateria de la iPhone 5, destul de mari. Cu locația oprită, email cu push oprit, WiFi/Bluetooth/LTE oprite, Siri oprit, reducere mișcare activat, luminozitate automată oprită și cea setată de mine pe la 20-25%, mai mult de 4 ore la usage și aproximativ 7-8 în standby nu reușesc să scot de la el.

Ținând cont că am doar 3-4 aplicații anume Facebook, Snapchat, Whatsapp și Instagram pe care le folosesc constant, mi se pare ridicol să moară așa repede, să se ducă de la 100% direct la 97% sau de la 8-9% la 1%.

Deși m-am purtat frumos cu bateria, am calibrat-o la timpul ei, am folosit numai încărcător original, când am făcut update la 7 nu am mai făcut restore, aș vrea să o schimb.

Acestea fiind spuse, voiam să vă întreb dacă a auzit cineva de așa numitele baterii extended. Părerile pe net sunt împărțite, unii spun că ar fi bune, alții spun că ai mari șanse să-ți explodeze în față iar cei mai mulți spun că fiind pe lithium-ion, telefonul va avea mai probleme în a detecta cât % din capacitatea ei mai are.

A încercat cineva aceste baterii? Sunt bune de ceva? Sau ar trebui doar să o schimb cu alta originală?

Capacitatea (in cel mai bun caz) e de 1689 mAh, calcul simplu din datele de pe pocnitoare. Cifra cu 1000 mai mare e o minciuna sfruntata.
Sa nu cumva sa te gandesti la a folosi mizeria asta in iPhone. Nu e testata de nimeni, nu e aprobata, nu e nimic… CE probabil inseamna China Export, dupa ei; s-a mai auzit tertipu asta.
Daca nu pocneste din prima, probabil se va umfla si imagineaza-ti ce va face intr-un spatiu inchis si stramt ca iPhone.
Nu se poate o capacitate mai mare, la aceleasi dimensiuni; tehnologia e aceeasi. Bateriile din paletele de la Samsung de ex. au capacitati mai mari pt. ca sunt fizic mai mari.
Stay away!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
Rank
Newbie
daniel.t - 16 Noiembrie 2013 08:35 PM
Ovidiu Alexandru - 16 Noiembrie 2013 11:42 AM

Capacitatea (in cel mai bun caz) e de 1689 mAh, calcul simplu din datele de pe pocnitoare. Cifra cu 1000 mai mare e o minciuna sfruntata.
Sa nu cumva sa te gandesti la a folosi mizeria asta in iPhone. Nu e testata de nimeni, nu e aprobata, nu e nimic… CE probabil inseamna China Export, dupa ei; s-a mai auzit tertipu asta.
Daca nu pocneste din prima, probabil se va umfla si imagineaza-ti ce va face intr-un spatiu inchis si stramt ca iPhone.
Nu se poate o capacitate mai mare, la aceleasi dimensiuni; tehnologia e aceeasi. Bateriile din paletele de la Samsung de ex. au capacitati mai mari pt. ca sunt fizic mai mari.
Stay away!

Asta am citit și eu in diferite recenzii, însă nu la toți. iPhone-ul pe care îl am acum functioneaza excelent, nu aș vrea să-l schimb pentru c-a pocnit de la o baterie chinezească. Cu toate acestea, nici nu știu dacă cele de pe la service-uri sunt originale Apple, chiar dacă de aceeasi capacitate.
În ceea ce privește bateria externă, mi se pare o complicație, nu îmi place să umblu cu multe lucruri după mine.
O să încerc să văd ce zice și despre bateria mea aplicația respectivă, sper ca funcționează și fără jailbreak.
Atașez o poză ca să vedeți la ce mă refer. Datele celulare ai fost oprite, numai WiFi.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
Rank
Newbie

Și cam asta zice iBackupBot. E timpul pentru o nouă baterie? smile

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member

ciudat grin
Confrom Ibackup Bot stai destul de bine la baterie. Cu 446 de cicluri si ai bateria la 1333.
Cred ca ar trebui sa faci un set as new la telefon din iTunes. O sa ai rezultate mult mai bune la baterie!

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1665221&page=5 Arunca un ochi aici

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
Rank
Newbie
Altom - 17 Noiembrie 2013 10:43 AM

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1665221&page=5 Arunca un ochi aici

Când am făcut update la 7.0 nu am restaurat nimic, nu aș vrea să mai trec prin același procedeu. Într-adevăr mă ținea mai mult comparativ cu ultimile săptămâni de iOs 6 dar acum e și mai rău. Din câte văd și pe macrumors, o baterie pe la 400+ cicluri e cam dusă, indiferent de ce îmi arată mie.

1 din 2
1