intrebare alarma si notificare mesaj IOS 7.0.3 - cred ca de la 7
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Iasi
Macuser din: 29.10.13

Salut.
  Nu ii dau de cap cu aplicatiile standard utilizate de IOS - alarma de la ceas si anume: daca setez o ora extacta la care sa sune, nu suna doar ptr un minut sau o alta perioada de timp ca apoi sa se opreasca si sa o ia de la inceput in cateva minute anterior setate.
    Acum daca pun alarma la 07.15 - fix la aceasta ora suna incontinuu. Pe android daca vedea ca-s lenes si mai dorm, ma lasa inca vreo 5 minute dupa ce suna el aprox 1 min, apoi iar suna…... Zici ca isi dadea snooze singur… Am cautat in optiuni si setari, insa fara succes….. Exista vreo rezolvare sau caut alta alarma?

Iar la mesaje scrise - exemplu: primesc mesaj si atentionare audio prin sunteul predefinit de mine in setari, nu raspund si imediat dupa cca 1 min, mai trimite o atentionare audio de receptie nou mesaj, de zici ca am 2 mesaje.  Nu pot scoate aceasta a doua notificare? E destul de enervant daca primesti cateva mesaje .....

Semnătură 

 MacBook Pro 13’ (Retina, late 2013, i5 2,4ghz, 4GB DDR3, SSD 128 GB, Intel Iris 1536mb)
 Mac Mini (late 2014, i5 2,6Ghz, 8GB DDR3, 1TB HDD 5400, Intel Iris 1536mb)
 Iphone 5s 16GB neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Piatra Neamt
Macuser din: 19.10.07

Ptr alarma nu poti face snooze automat…..Doar daca ii dai tu snooze iar apoi suna din nou peste 9 minute. E si normal sa sune incontinuu…...ca sa te trezesti sau macar sa reactionezi in vreun fel smile
Legat de atentionarea la sms mai trebuie sa sapi prin setari.. Oricum mie mi se pare o chestie faina sa te anunte ca nu ai citit mesajul. Anyway…mergi la settings/notification center/messages si ai sa vezi in partea de jos ca ai repeat alerts…...

Semnătură 

MacBook Pro retina i7, 2.7 16 gb RAM, 512 SSD
MacBook Pro mid 2007, 4 gb RAM
iPhone 1st gen 8 gb
iPod clasic 80 gb
AEBS Dual Band
Airport Express
iPhone 5 16 gb

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: Iasi
Macuser din: 29.10.13

Multumesc!    Am reozlvat o problema cu sms-ul. Intr-adevar intrasem la notification center dar nu am fost atent. Au alt mod de a seta actiunile per fiecare aplicatie - mi-ar fi placut ca la setari sms sa le gasesc pe toate.
    Referitor la alarma…. e enervanta rau smile)

Semnătură 

 MacBook Pro 13’ (Retina, late 2013, i5 2,4ghz, 4GB DDR3, SSD 128 GB, Intel Iris 1536mb)
 Mac Mini (late 2014, i5 2,6Ghz, 8GB DDR3, 1TB HDD 5400, Intel Iris 1536mb)
 Iphone 5s 16GB neverlocked

‹‹ 7.0.4      iOS 7.1 Beta. ››