Retina Macbook si AppleCare
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Tocmai am luat un rMBP si desi e nou, a fost activat in 14 februarie, deci e aproape dusa garantia. Avand in vedere ca as vrea sa il tin vreo 3 ani cel putin, si are IR (nu tare, dar are), as vrea sa-mi iau applecare+, dar nu stiu cum si de unde as putea lua din Romania.

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.02.12

Nu cred ca poti sa iei din Romania, dar eu mi-am luat de pe amazon, a ajuns fara nici o problema cutia, mi-au cerut cei de la Apple sa scanez factura (le-am dat un pdf) si totul a fost in regula. Cele din Romania, de asemenea, nu au acoperire decat in Romania, si conditii cred un pic mai restrictive decat Applecare.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Amazon.com sau uk? Si este special pentru retina sau doar Macbook pro 13? Si daca o iau: e valabila si la distribuitorii nostrii?

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

L-am luat de pe .uk, eu am un 15 non-retina, dar era valabil si pentru retina. La cele de 13 cred ca sunt separate. Sincer unii distribuitori de aici nu prea sunt veseli sa o onoreze (pentru a imi schimba incarcatorul care nu mai incarca “e din vina ta, te costa 600+”, a trebuit sa deschid caz in UK si sa cer numarul si extensia personala a agentului pe care ulterior l-am sunat din service si doar asa am rezolvat), altii au fost foarte promti cand a fost vorba de schimbat placa de baza pentru ca nu mai citea carduri si imi afisa linii pe ecran, sau bateria care afisa “service” dupa 50-60 de cicluri.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

Oricum, atata timp cat in carticica scrie clar ca e acoperit, deschizi caz la Apple si sunt legati de maini si de picioare, trebuie onorata.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Am inteles. Hai ca vad atunci sa-mi comand unul din UK. Mersi frumos.

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 20.12.11

Learn More About Updating Apple Records

If your coverage expiration date is incorrect

If the estimated expiration date of your Telephone Technical Support, Limited Warranty, or AppleCare agreement for your serial number is incorrect, please contact us. You will need to send the original sales receipt of your product to Apple so that we can update your purchase date. A sales receipt with the receipt number, product description, original date of purchase, price, and reseller details constitutes a valid proof of purchase.

http://support.apple.com/kb/HE44?viewlocale=en_US&locale=en_US

Semnătură 

watch 42mm Stainless Steel Case with Milanese Loop
Iphone 6 16 gb
Iphone 5s Silver 16 gb
Retina Macbook Pro 15” Late 2013 2,3 Ghz Intel Core i7,  16 GB RAM, 512 Flash storage, Nvidia GT 750M.
Retina MacBook Pro 13” Late 2013 2,4 Ghz Intel Core i5, 8 GB, 256 Flash storage.
Airport Time Capsule 2TB 5th generation
Ipad 3rd generation Wifi only 16GB
Ipad Mini Retina Wifi only 16GB

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

Sa-ti dea Dumnezeu sanatate. Am vb la support, nici nu mi-au cerut factura si mi-au extins garantia cu un an de la data cumpararii, adica de sambata. This is why I love the bitten fruit.

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: Oradea
Macuser din: 14.01.13

Salut,

Eu mi-am cumparat de pe Apple My Support.

La ambele mac-uri portabile. Am pus o adresa de state - si am platit cu card-ul de Piraeus Bank Romania. Totul e OK.

https://supportprofile.apple.com  - login cu apple id-ul tau si vezi sa fie inregistrate. Mie nu mi-a cerut “purchase date” decat la unul cand am pus serial number-ul, ale mele sunt aduse din SUA asa ca nu stiu ...
  rMPRO-ul este luat din Romania pe firma - la acela mi-a cerut data facturii.

Aici imi sunt toate device-urile inregistrate - si de aici am prelungit si garantia. A costat 349 USD pentru rMacPro si 249 USD pentru MacBook Air. Am ales Delaware si oras “Bear” - acolo nu sunt taxe (calculeaza taxele in functie de stat).

Cu stima !

Semnătură 

MacBook Air 13 inch (Mid 2013) - i5 Haswell HD5000 4GB/128GB SSD
Retina Display MacBook Pro 15 inch (Early 2013) - i7 HD4000 8GB/256GB SSD
iMac 21.5 inch (Mid 2010) - i3 Radeon HD 4670 16GB/1TB HDD
iPhone 4S 16GB Neverlocked
iPad 2nd Generation 16GB Flash Storage + 3G (cartela Digi)
iPod Video 5th generation - 30GB
Apple TV 2nd Generation (Jailbreaked Running XBMC)

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iaşi
Macuser din: 28.03.09

Deci mai pe româneşte poţi să îţi cumperi un MBP de la iStyle (care are garanţie 1 an pentru persoane juridice) şi să îţi iei Apple Care din SUA (pentru a completa cu încă 2 ani cu garanţie internaţională)?

Semnătură 

iPhone 6 16 Gb Silver
MBP Retina Late 2016 (TB), i5 3.1Ghz, 16 Gb RAM, 512 Gb SSD

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
Rank
Newbie

DA, dar nu stiu cum faci rost si de un “invoice” pentru banii platiti pe apple care ... asa ca daca notebook-ul este pe firma, si esti dispus sa platesti din buzunarul tau banii pe apple care - metoda mea e OK si cred ca si cea mai ieftina.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member

Daca te inscri in registrul operatorilor intracomunitari poti sa bagi factura de la applecare in contabilitate in Romania.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
Rank
Newbie

...eu asta spun .... de UNDE factura ? Nu iti trimite site-ul nimic, nici pe mail ...
Si nu e intracomunitar ... plata e facuta in SUA - adica extracomunitar.

Semnătură 

‹‹ Problema la HDD?      baterie third-party ››