Nu stiu exact ce s-a intamplat. Prietena mea a vrut sa faca update la 7.0.4, a uitat ca nu are baterie, si in timp ce facea update-ul, s-a inchis telefonul. Cerea iTunes. L-am conectat la iTunes, a inceput sa ruleze in Recovery Mode, si dupa ce face “Restoring iPhone Software”, ajunge la faza “Restoring iPhone firmware”. Aici da eroare si zice ca nu poate fi “restored. An unknown error occurred (1).” Help. Ce-i de facut?
Multumesc.
Pai trebuie sa aflam ce s-a intamplat. Ai zis ca prietena ta a facut update si avea bateria scazuta. Dupa cum am zis, cand ai procentaj scazut iOS nu te lasa sa faci update.
Incearca sa bagi telefonul in Recovery Mode si sa faci restote cu IPSW-ul care il scoate iTunes. Daca nu vrea va trebui sa modifici host-uile cu Terminal.
Nici eu nu-mi explic cum a facut update, daca mai avea 5% batterie.
Am incercat de 3 ori cu Recovery Mode, dar la restoring iphone firmware da eroare 1.
Hai ca rezolvam, incearca asta : http://www.imore.com/daily-tip-edit-host-files-iphone-ipad-ipod-touch
Zice acolo alta eroare, iOS 5 si iPod dar poate merge. Iti spun asta pentru ca varul meu a primit ceva eroare cand a facut Restore de la 6.1.3 la 7.0 pe un iPhone 5 si i-am rezolvat problema cu metoa din link.
hamilton,
nu prea stiu Terminal. am urmat pasii din link, dar la pasul in care trebuie scris in “hosts”, am vazut ca este diferit cum este scris in poza si cum zicea sa fac “You will need to add the following text to your host file: 74.208.10.249 gs.apple.com (refer to the screen above)”. Am scris cum zice aici, dar mi-a dat din nou eroare.
Deci, cum trebuie sa fac? Poti sa-mi explici mai bine pasul cu scrierea in hosts?