Noul telefon Zapp, Z810i și Mac OS X
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Știe cineva dacă există vreo șansă ca telefonul Z810i de la Zapp să poată comunica în vreun fel cu Mac OS X? Prin cablu USB, prin Bluetooth… Nu îndrăznesc să visez la sincronizare prin iSync, dar măcar internetul să meargă. Poate cunoaște cineva vreun dealer și face o încercare.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu face nimeni o faptă bună? Să meargă la o reprezentanță Zapp din București cu un laptop Apple cu Bluetooth, și să testeze dacă Z810i (sper să-l aibe pe acolo) “se pupă” în vreun fel cu Mac OS X…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 29.11.05

Știu, sunt pe lângă subiect cu ceea ce o să spun dar:
- dacă suni la 111 ți se spune clar că nu poți face o conexiune la net prin bluetooth nici măcar pe un PC!
- culmea e că de fapt poți…

Prin urmare… poate…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Eu ce zic, doar pe viu ne putem da seama cum stă treaba cu compatibilitatea. E clar, Zapp nu oferă drivere pentru Mac OS X, dar măcar prin Bluetooth poate funcționează ceva.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

oricum netul prin bluetooth e de tot rahatul…..

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
Tudor - 09 Februarie 2007 06:50 PM

Eu ce zic, doar pe viu ne putem da seama cum stă treaba cu compatibilitatea. E clar, Zapp nu oferă drivere pentru Mac OS X, dar măcar prin Bluetooth poate funcționează ceva.

Zapp oferă acum drivere pt mac os x, poate nu pt tipul ăsta, dar oferă. Caută și pe site-ul lor. Eu am setat 3 zapp-uri pînă acum și unica problemă a fost că, în documentație, nu spuneau ce script de modem să folosesc, așa că am luat-o pe bîjbîitelea pînă am nimerit unul, cu ăla a mers (parcă 4 erau ultima oară cînd am făcut eu setarea pt un amic).
Dacă ai un asemenea telefon, descarcă de pe site-ul lor acel driver, ultimul descărcat de mine este osx-pl2303-0.2.dmg, poate e altul mai nou, fă-i un install, apoi descarcă modem scripts (sau se află deja pe cd-ul lor, parcă acum au 3 secțiuni, win, lin și mac os x). După ce pui acel driver și dai restart, pui modem scripts și le iei la rînd pînă se potrivește unul. După ce pui acel driver, în sys prefs ar trebui să vezi afișat, la internet, „new port detected”, îl selectezi într-o „new location”, apoi iei pe rînd modem scripts. Ar trebui să meargă. Dacă nu reușești, uite, dacă am timp, iau PB-u și trec eu pe la Zapp pe luni-marți.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.02.06

Functioneaza perfect si cu cablu si cu Bluetooth. Eu am 810 si MBP Intel de luni bune.

Semnătură 

0% MacBook Pro 17” Unibody 2.66Ghz, 4GB RAM, SSD 256GB Corsair P256
60% Macbook Unibody 2.4GHz
60% iPad 32GB
0% iPhone 3GS 32GB
0% iMac Aluminium 2.4 GHz, 4GB RAM, 150GB WD VelociRaptor
50% iPod Touch 1st gen, 8GB

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

big surprise  Lucrezi la Zapp si ti l-au dat in avans? Sau de unde-l ai?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Da, lucrează la Zapp.
sigxcpu, iSync funcționea?

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da, da, zi-ne detalii!

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Dom’le, vreau si io!
Ar fi singurul lucru care m-ar apropia de ZAPP!

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
sigxcpu - 09 Februarie 2007 11:28 PM

Functioneaza perfect si cu cablu si cu Bluetooth. Eu am 810 si MBP Intel de luni bune.

P evremea cînd mă certam eu cu ei că habar n-au cum se conectează la mac os x nu era nimeni la zapp care să mă lumineze, m-am luminat singur. După ce m-am luminat, am renunțat, deși învățasem treaba și mergeau. Acum nu mai revin, în semn de protest.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti - Baba Novac
Macuser din: 10.05.06
sigxcpu - 09 Februarie 2007 11:28 PM

Prima intrebare: cand “apare” in oferte?!
restul intrebarilor….. cat de compatibil este cu osx? isync, etc.

Semnătură 

cool smirk  Generally a smart-ass!

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Conexiunea la internet prin bluetooth și transferul de fișiere sunt cam singurele lucruri care se pot face. Pozele vorbesc singure.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
gangboy - 02 Martie 2007 05:04 AM

Conexiunea la internet prin bluetooth și transferul de fișiere sunt cam singurele lucruri care se pot face. Pozele vorbesc singure.

Chestia cu iSync e așteptată, nu? Syncing pune probleme chiar cu celulare „consacrate”. Multe tipuri de celulare au suport „3rd party”, chiar tipuri precum SE sau Nokia.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 07.01.06

Astazi mi-am schimbat si eu Z720i-ul cu un Z810i.
Sunt curios daca il pot sincroniza cu un USB Bluetooth. A incercat cineva asa ceva ? Daca nu incerc eu zilele astea, doar sa gasesc un USB Bluetooth de imprumut.

Semnătură 

Singurul mod de a deosebi vinul german de otet este sa te uiti cu atentie la eticheta !