Am făcut și eu o operație de schimbare hdd la un mini: mutat HDD intern mai jos (sus), și pus un ssd. Video-urile care au făcut treaba asta fără scoaterea plăcii de bază nu cred că au făcut o treabă bună. Acei ”gromets” de cauciuc care vin cu kitul de replace trebuie băgați cum trebuie (să stea fixați cum trebuie, în *toate cele 4* locuri) în sloturile din carcasa de plastic. Ori aia nu o prea poți face dacă nu scoți totul afară. Inițial am vrut să fac așa, dar am zis că ce e treabă bună făcută, e bună și am demontat totul a ‘la iFixit :D.
Also, chiar și cu U-ul pt placa de bază, am crezut că am stricat ceva - și trebuie să-i plătesc prietenului mini-ul
, a mers destul de greu prima dată, și a trebuit să aplic forță destul de mare. E totul așa de mic și trebuie să fii foarte fin cu orice operație, altfel riști să distrugi minunăția asta de Mini :D
Anyway, chiar și cei care se bagă în chestii de genu, dacă nu ați umblat într-un laptop mai complex decât un macbook (la PC nu se pune :D), v-aș recomanda (și eu) să mergeți la un service specializat și ați scăpat de griji (mai ales dacă nu sunteți foarte siguri pe voi).