Conectare WIFI Tiger PPC probleme
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iași
Macuser din: 08.11.10

Salutare, am un Powerbook G4 cu sistem de operare Tiger 10.4.11 si pana in acest moment foloseam conectarea la internet prin cablu la RDS. Intre timp am primit de la cineva un ruter, am zis ok hai sa fiu mai mobil prin casa, acum problema este ca pur si simplu nu vrea sa se conecteze deloc la ruter, pe telefon ma conectez fara nici o problema, in fine dupa mule incercari am renuntat si m-am gandit sa instalez Leopard sa fiu sigur ca problema nu este din laptop.
  Am instalat Leopard si am dat cautare la retele, moment in care m-am conectat si merge perfect.
Eu totusi as vrea sa pun din nou Tiger deoarece consuma mai putine resurse merge mai fluid si cooler-ul nu tureaza ca la Leopard. Daca a mai intampinat cineva problema cu wirelles si stie ce trebuie facut in Tiger poate sa lase aici o solutie.  Multumesc,

Semnătură 

AFC 1886

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Oltenita, Calarasi
Macuser din: 14.11.06

Ce fel de parola e setata la router? Daca e wpa simpla nu trebuie sa ai probleme. La mine merge perfect atat sub 9.2.2 cat si sub tiger si leo. Daca ai wpa2 sau ceva si mai sus, asta este posibil sa fie problema. Incearca sa iti pui o parola simpla pe router si vezi ce zice tiger apoi.

Semnătură 

27” iMac 3,1GHz Intel Core i5
MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
Macintosh Classic II, Quadra 610
Pad 2 White 32 GB 3G+WiFi
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Mie imi arata WEP si in acel moment cand am setat ruter-ul cu un laptop de al unui prieten, am lasat parola care a fost generata de ruter si arata cam asa 23E9MFW76… sant amestecate, acum intreb si eu, oare as putea sa modific ruter-ul in WPA, sa il resetez si mai apoi sa trec o parola usoara numai din litere ?

Semnătură 

AFC 1886

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

Astazi voi reseta ruter-ul si il voi seta WPA si revin cu raspuns.

Semnătură 

AFC 1886

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

Am rezolvat,  am facut o configurare noua la ruter si nu aveam ce sa aleg decat WPA2 si WEP,  la WPA2 imi cerea o parola de minim 8 cifre/litere, la WEP cerea mai multe asa ca am zis sa incerc cu WEP2 si am adaugat o parola de 8 litere si merge perfect.  Mersi Graveyard !

Semnătură 

AFC 1886

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Oltenita, Calarasi
Macuser din: 14.11.06

Eu sunt nevoit sa merg pe wep simpla pentru ca am destule dracii care nu stiu mai mult de atat. Si reteaua “la liber” nu o las. Cine vrea net, sa isi faca un abonament ca nu e mare parascovenie.

Semnătură 

27” iMac 3,1GHz Intel Core i5
MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
Macintosh Classic II, Quadra 610
Pad 2 White 32 GB 3G+WiFi
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.