Am conectat un iphone 4s la aux din masina, sunetul este destul de puternic insa se aude un fasait pe fundal, cel mai deranjant este cand se schimba melodiile sau melodia are pasaje lente.
Cablul este ok, are mufele aurite. De pe alt telefon se aude perfect.
Aveti idee daca este vreo rezolvare, m-am saturat de cduri.
toate melodiile se aud la fel, sunt luate din itunes
se aude si la alta masina la fel, chiar mai rau, acolo boxele sunt mai slabute
ori ma obisnuitesc, ori raman pe cduri pana la o masina noua
Am conectat un iphone 4s la aux din masina, sunetul este destul de puternic insa se aude un fasait pe fundal, cel mai deranjant este cand se schimba melodiile sau melodia are pasaje lente.
Cablul este ok, are mufele aurite. De pe alt telefon se aude perfect.
Aveti idee daca este vreo rezolvare, m-am saturat de cduri.
Merci!
Rezolvarea e cu un modulator FM. Conectezi iphone-u, cu unde radio si voila. Important e sa tii iphone-ul langa modulator pentru un sunet cat mai bun si mai clar. Nu cabluri si etc
Mareste volumul de iesire din iPhone si scade-l pe cel al sistemului audio din masina.
Eu nu am volum tot prin Aux, adica trebuie sa am maxim la tel si peste 50% la masina sa se auda acceptabil, Sistemul audio este orginal,nu este un cd player instalat ulterior.
Incearca totusi si cu alt cablu, cine stie. Eu folosesc tot Aux cu sistemul audio original si se aude brici cu iPhone sau Ipod (un Nano mai vechiutz) cu un cablu de la Griffin.
Nu recomand modulator FM, am incercat si sunetul e ca naiba.
Cel mai misto e sa ai un setup cu USB, daca nu e foarte costisitor de implementat.
o sa incerc cu alt cablu sa vad care e smecherie
daca tot se aude fasaitul ala de parca asculti pe caseta o sa incerc cu alt iphone, tot vine craciunu’
Semnalul de la căști nu este bun pentru a fi amplificat! Cel mai bun semnal pentru amplificare este line-out-ul de pe mufa mare!
Caută așa ceva: http://www.ebay.com/bhp/iphone-line-out-dock
Am conectat eu iPhone 3GS prin mufa mare si in pauzele intre melodii auzeam in boxele masinii un zgomot repetitiv ... ca un ciripit (nu stiu cum sa il descriu). N-am dat atentie foarte mare dar nici n-am mai folosit telefonul prea mult intrucat nu mai vroia sa se incarce prin cablul respectiv de la un moment dat… (era o solutie proprietara Alpine, cu HeadUnit si cablu de conectare dedicat).
Dar, ca un sfat: daca scoti semnal prin mufa de casti da volumul telefonului cat se poate de mic (in niciun caz la maxim). Eu asa scapam de zgomote de fond cand scoteam semnal audio laptop prin mufa de casti catre sistemul de amplificare.
Solutia cu FM Transmiter lafel, este foarte proasta intrucat genereaza tot felul de bazaituri de inalta frecventa in boxe (marog, nu toata lumea le aude, eu le aud si ma enerveaza, sunt ceva similar cu frecventa aia de alungat tantarii de-o emitea Magic FM acum vreo 3 ani). Am incercat diverse modele de FM transmitter, am ajuns la concluzia ca toate sunt niste gunoaie ordinare.