Mi-am instalat, deja, aplicatia…..dar poti oferi mai multe informatii despre principiul dupa care functioneaza? Nu prea as intra cu 100 prin localitate pe baza ei…Multumesc!!!
Asemenea aplicatii nu au ce exista nicaieri. Urasc tiganeala asta. Daca conduci legal nu ai de ce sa te temi. De ce tre sa stii unde e radar si unde se ridica masini? Vrei sa stii de radar pentru INCALCI LEGEA si vrei sa stii unde se ridica masini pentru ca PARCHEZI CA UN BOU (ilegal). Nu m-am putut abtine, dar e un trend asta, cu aplicatiile de genul. O natie de infractori suntem. Nu stim sa respectam legea…
Uneori esti fortat imprejurari. Nu stiu de cate ori ti s-a intamplat sa mergi pe limitare 70 incercand sa fii corect si ti se dea flash-uri si claxoane incontinuu de la toti care trec pe langa tine cu 100, 130.. asta cu o banda pe sens. Te duci si tu si asta e!
Imi place aplicatia, are o idee foarte buna, la cat mai multi utilizatori!
Nu prea inteleg care e avantajul fata de Waze, care deja are utilizatori romani.
Cat despre colegul de mai sus cu 2 posturi, banuiesc faptul ca fie nu are masina, fie nu prea se deplaseaza cu ea. Te invit, pentru inceput, sa mergi pe centura unde din loc in loc te trezesti cu limitari de 30.
Sunt de acord cu fotograful anonim, dar doar cu o conditie: Baietii cu Radarele sa stea ca in strainatate preventiv….si nu la panda….si apoi…o sa fie si mai multi soferi corecti.
Well…
Comparand traficul si politia din Romania si cel din US, eu cred ca problema la noi nu sunt soferii cat este politia care nu stie sa se faca respectata.
Aici nu vrei sa mergi precum tarzan, riscul e prea mare sa te trezesti “luminat” de becurile rosii-albastre si sa vina la usa masinii tale un politist respectuos cu mana pe teaca pistolului in timp ce colegul sau te priveste mai din spate prin vizorul de la puscoi.
Masini parcate aiurea ? Se ridica instant - sunt firme particulare cu contract de la primarii care se ocupa de asta - ti-a facut poza, a manevrat bratul mobil sub rotile tale, a ridicat-o si a plecat. Sub un minut, nici nu se da jos din masina. Vrei sa parchezi in buricul targului ? Sunt locuri cate vrei la 2-3-5-10 USD/ora (cu cat e mai in centru, cu atat e mai scump). Nu vrei sa dai atatia bani ? Lasi masina la marginea orasului si vii cu trenul/metroul/autobuzul.
Ma mai mananca si pe mine cateodata sa fac “romanisme” in trafic pe aici. Dar dupa vad cate o masina trasa pe drepta de politie cu ocupantii cu mainile pe capota ... ma linistesc.
Fotografule, replica ta denota o doza de snobism. Eu locuiesc in Iasi unde primarul nu da 2 bani pe urbe, nu exista decat o parcare subterana publica, 2-3 parcari cu plata, in rest parcari mici pe ici pe colo, nimic amenajat, in schimb au avut un surplus de indicatoarec cu stationarea interzisa pe care le-au plasat pe n’spe strazi fara nicio parcare pe 1 km. In cazul meu ar insemna sa nu ma duc la servici cu masina! (Alternativa este excursie cu 2 autobuze). Sa conduci legal? Haha, respectand toate restrictiile de viteza pleci azi si iesi maine din tara. Cand voi considera ca legea si drumurile sunt facute cu capul (restrictie 70 in localitate, marcaje corecte, autostrazi functionale), iar politia va face preventie nu norma la spaga si amenzi atunci voi conduce si eu respectand legea. Nu am avut nicio problema cu a respecta legislatia rutiera in Germania, Austria, Franta…...etc. unde mergeam ca trenul - inainte, pe pilot automat, nu m-au oprit o data in zeci de mii de km.
Revenind ontopic, sunt multi utilizatori ai aplicatiei colegu? Se compara cu Waze? Contine informatiile esentiale de pe drumurile principale? Ma gandesc sa-mi iau un mic receiver GPS si sa o folosesc pe iPad caci nu agreez notiunea de statie CB.
Dom’le, nici aici nu da primaria doi bani pe trotuare, rampe pentru handicapati in carucior, piste de biciclete, in fine, coprolite d-astea pentru snobi ca mine. Si cum n-am loc pe trotuar de masini parcate (care e plin de parcari, cu dunga alba, de raman 60 cm pentru mie, nevasta si copil), o iau pe drum. Ce lege, domnu’? Pai cand o sa am trotuare ca-n Germania, piste d-alea ca la Olanda, de ma stresa sefu’ zilnic sa am grija la biciclisti, nu masini, ca aia e periculosi, pai atunci respect legea. Pana atunci, nexam, baiatu’. Pai, ce? Io unde joc un fotbal, ca pe spatiul verde e parcare, pe trotuar e tot parcare..asa ca bagam lab-tenis pe sosea, e trasa si dunga, de lesina soferii cand ne vad..zbiara ei ce zbiara, dar ce? Legea e facuta sa fie respectata? Aiurea..pai ca ieri, merg ca omu la magazin sa iau parizer, cica sa platesc. Pai am eu salariu sa platesc? Cand imi da patronu’ salar ca la nemti, platesc, pana atunci bag in buzunar si ma duc, ce-s fraier sa dau bani din saracie, doar ca sa respect legea. A se slabi, cum zice domnu’ Pelsu’ la ziar. Na, ca se gata bateria la mabuc, merg pana la istyle aci la noi sa iau altul. Iau, nu cumpar da? Ce lege, dom’le? pai nu am vazut eu desenele alea cu Bill Gaits si Steva Apple cum radaeau de fraerii care nu are bani? Pai ei are ca ea de la mine, care n-are. Pai de ce sa dau, daca nu am bani de parizer, bani pe aifone? Ca asa e legea? Vax, aiurea! Sa vad ca face iara gura ochelaristu ala de la intrare (sau esire?) ca sa respect legea ca ailalti fraeri….
Dom’le, nici aici nu da primaria doi bani pe trotuare, rampe pentru handicapati in carucior, piste de biciclete, in fine, coprolite d-astea pentru snobi ca mine. Si cum n-am loc pe trotuar de masini parcate (care e plin de parcari, cu dunga alba, de raman 60 cm pentru mie, nevasta si copil), o iau pe drum. Ce lege, domnu’? Pai cand o sa am trotuare ca-n Germania, piste d-alea ca la Olanda, de ma stresa sefu’ zilnic sa am grija la biciclisti, nu masini, ca aia e periculosi, pai atunci respect legea. Pana atunci, nexam, baiatu’. Pai, ce? Io unde joc un fotbal, ca pe spatiul verde e parcare, pe trotuar e tot parcare..asa ca bagam lab-tenis pe sosea, e trasa si dunga, de lesina soferii cand ne vad..zbiara ei ce zbiara, dar ce? Legea e facuta sa fie respectata? Aiurea..pai ca ieri, merg ca omu la magazin sa iau parizer, cica sa platesc. Pai am eu salariu sa platesc? Cand imi da patronu’ salar ca la nemti, platesc, pana atunci bag in buzunar si ma duc, ce-s fraier sa dau bani din saracie, doar ca sa respect legea. A se slabi, cum zice domnu’ Pelsu’ la ziar. Na, ca se gata bateria la mabuc, merg pana la istyle aci la noi sa iau altul. Iau, nu cumpar da? Ce lege, dom’le? pai nu am vazut eu desenele alea cu Bill Gaits si Steva Apple cum radaeau de fraerii care nu are bani? Pai ei are ca ea de la mine, care n-are. Pai de ce sa dau, daca nu am bani de parizer, bani pe aifone? Ca asa e legea? Vax, aiurea! Sa vad ca face iara gura ochelaristu ala de la intrare (sau esire?) ca sa respect legea ca ailalti fraeri….