Vreau sa îmi iau o pereche de bocanci clasici timberland pro de 6 inch, numai ca nu stiu cum vine cu mărimea??am citit le net păreri si păreri unii zic ” Timbs runs large”, alții ” Timbs runs true to size”, iar eu nu stiu ce sa aleg. Eu port 42,5, deci inter 42-43, nu mai ca americanii nu au marimea asta si pe de alta parte nu prea corespunde size chartul lor( eu pt ca port 8-9 uk ar trebui sa ma incadrez la 9-10 la americani, dar la Timbs 9 USA inseam a déjà 43). Pe de alta parte îmi e frica sa iau 43 sa nu îmi vina in picioare ca 44 ca ar fi prea mari, iar in tara nu pot sa ma ating de prețul de 850 RON.
Daca are cineva timberland pe-acasă poate îmi explica si mie cum sta cu mărimea.
Am eu timberland, marimea 44 sunt 10,5. Daca porti 42-43 ia cu incredere 10 pentru ca vei lua ciorapi grosi in ei si nu vrei sa te stranga. 9,5 e la limita pt tine. Nu iti cad din picioare, promit
@jenu i-ai luat din tara sau usa? Pt ca in tara am fost sa probeze o prietena o perche si i se potrivea mărimea 4,5 care nu exista la americani, decât in uk, dar mărimea de usa nu era trecută pe eticheta din interior.
Nu stiu de ce, dar am o reținere pt aceștia din tara, deși prețul este unul foarte piperat, înclin sa cred ca nu sunt originali, pt ca nu arătau pe interior cum arată aceia de pe yt când te uiti la un review făcut de zappos.
Eu mi-am măsurat talpa in cm si vine undeva la 27,5-28 cm ceea ce ar însemna 10,5, dar mie greu sa cred pt ca mie lacoste mărimea 43( adică 9 uk = 10 usa) îmi vin mari. Deci 44 cred ca e prea mult, chiar si cu ciorapi de lână, deși nu o sa port mereu lână, altfel luam ugg.
Joaca-te pe acolo cu conversiile si alege un pic mai mare. La 28 cm imi zice 45,5 sau 11,5 in state… Ceva nu e bine. M-am uitat acuma pe o pereche de vans, la 29,5 cm - 11,5. Din pacate nu ma pot uita la timber ca nu is acasa. Parerea mea sa ramai la 10, cel mult 9,5. Ar fi pacat sa te stranga.
la o adica poti sa le scrii un mail si sa ii rogi sa iti trimita o marime mai mica/mare pentru ca nu stii cum e treaba. Ai dreptul sa ii returnezi si sa-ti dea marimea care iti trebuie. Asa am facut anul trecut de ziua fostei, luasem o pereche de timberland pentru fete cu o marime mai mare si i-am contact si rugat sa imi trimita o marime ma mica. I-am returnat pe cei primiti prima oara si intr-o saptamana maxim aveam perechea buna
Pe ai mei zice 8.5 W, pe ambele perechi - una bucata bocanci, una bucata pantofi; iar eu port 42.5 - 43. Nu imi vin fix-fix, ca la sport shoes, ci imi pot misca putin degetele, ceea ce iti recomand, dar nici mari nu sunt, in nici un caz, ca i-am probat inainte sa ii iau. Acum nu stiu.. dar nu iti recomand 9.
Bocancii sunt fabricati in Republica Dominicana iar pantofii in China, ambele perechi cumparate din Romania.
Du-te si pana la Timberland sa probezi sau da-le un telefon, poate te mai lamuresc si ei ce si cum. Eventual contacteaza-i pe cei de la care faci comanda si roaga-i sa masoare interiorul bocancului pe care vrei sa il iei, in inch/cm.
Spor la achizitie, Tims are the best!
Pe ai mei zice 8.5 W, pe ambele perechi - una bucata bocanci, una bucata pantofi; iar eu port 42.5 - 43. Nu imi vin fix-fix, ca la sport shoes, ci imi pot misca putin degetele, ceea ce iti recomand, dar nici mari nu sunt, in nici un caz, ca i-am probat inainte sa ii iau. Acum nu stiu.. dar nu iti recomand 9.
Bocancii sunt fabricati in Republica Dominicana iar pantofii in China, ambele perechi cumparate din Romania.
Du-te si pana la Timberland sa probezi sau da-le un telefon, poate te mai lamuresc si ei ce si cum. Eventual contacteaza-i pe cei de la care faci comanda si roaga-i sa masoare interiorul bocancului pe care vrei sa il iei, in inch/cm.
Spor la achizitie, Tims are the best!
Le-am dat email celor din usa, dar acești au eschivat sa îmi indice mărimea. Mi-au zis ca daca nu îmi vin bine ii pot returna.
Dar eu cumpăr din usa, cu o firma de curierat care îmi asigura transportul spre romania, dar nu si invers, deci daca nu îmi vin bine îmi iau adio.
Astia din romania, nu stiu cum sa ii contactez pe email. Sa ma duc pana la AFI nu am timp, nu sunt in bucuresti.
Warp ideea e următoarea, nu scrie pe eticheta de interior cât vine in cm sau in uk , mărimea ta de 8,5? Mai ai alți adidași( de la alte branduri) sa vezi cât de asemănătoare sau nu sunt marimile intre ele? Eu bănuiesc ca ce iti scrie ți-e pe interior e mărimea din uk, nu usa, pt ca așa cum am zis am fost cu o prietena care a probat si pe interior apară mărimea 4,5 deci uk, pt ca in usa nu exista 4,5 la dame.
Deci, mergând pe rationamentul asta, înseamnă ca tu ai mărimea 9 usa( la Timis 9 usa = 8,5 uk)
App Warp mai am o mare rugăminte la tine. Iti pot măsura talpa piciorului pe o coala de la vârf pana la calcai sa faci un semn cu creionul din maximul extremitatilor si sa îmi zici cati cm ai? Mie îmi variază intre 27,5-28,5( iar daca ma iau după situl timberland Mi-ar trebui o mărime colosala)
Masurat cu prezicie cu piciorul descult pe foaie de A4 (haha) 27.6 - la dreptul. Pe stangul nu-l mai masor, in timpul primei operatiuni m-a suspectat cainele cum ca as avea chef de joaca si n-am mai scapat de el :D
Daca vrei ma uit maine si la alte brand-uri si iti dau un PM.