3 din 3
3
Bocanci timberland pro USA - mărime?
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Ti-ai comandat? Am ajuns si eu in aceeasi situatie smile) vreau sa-i iau pe astia http://www.patagonia.com/eu/enRO/product/r4-wool-lined-split-toe-booties?p=89560-0
Au un tabel de marimi f bun, talpa mea are 27.5cm deci aleg ceva de 11, dar mai am niste pantofi de 42, dupa tabelul lor n-ar trebui sa-mi vina deloc. Fiecare noteaza dupa legea lui din pacate, adica de ce simplu cand se poate complicat? cm nu se traduc direct in niciuna din masuri.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11

Mi-am luat mărimea 9 us. Acum sa aștept sa vina intr-o luna- o luna jumate si îți spun. Daca poti 42-43 nu îți recomand sa iei mărime mai mare de 9 us, adică 8,5 uk. Ai grija unde probezi, la officeshoe mărimea e in ok, iar la tumberland la bucuresti băieții de acolo mi-au zis ca ei vand numai in mărime us, acum sper sa nu fie @€&?.

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Mie mi-au ajuns, mare teapa mai e si tabelul ala, 10US ar fi insemnat 28cm, iar ei sunt mai mici pe dinafara decat talpa mea de 27.5
Din pacate nu au magazine decat prin cateva orase dubioase din EU si n-am putut sa-i incerc, m-am luat dupa sfatul lor ca-mi trebuie 10. Oricum fiind pentru surfing n-am stiut ca au talpa f subtire, risc sa o tocesc imediat desi ma interesa sa-i port doar iarna pt ca sunt f caldurosi si waterproof si light, eu nu port bocanci.
Sper sa-ti vina tie.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRank
Member

stai ca nu inteleg, tu porti 42-43 si ai dat comanda de bocanci timberland marimea 10 us si iti sunt mici? pai daca te uiti pe situl timberland 10 usa = 43,5.
mie inca nu mi-a venit perechea, in vreo 3-4 saptamani imi ajunge si mie comanda. eu am luat 9 usa. Am fost si probat in timberland o pereche bocanci timberland marimea 9 si imi erau chiar putin mari( bine din discutiile purtate cu cei de la timberland din afi, am aflat ca ei vand doar marimi WIDE, eu am comandat de pe amazon MEDIUM), acum sper sa imi vina, ce pot sa zic?  daca nu ii vand..
oricum e clar ca nu corespunde marimea 9 de la ei cu marimea 9 la alte branduri din usa.

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRank
Member

@ralcr??

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

eu am dat link exact spre ce am cumparat mai sus.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRank
Member

ma induci in eroare. am crezut ca este vorba de timberland, din ce vad talpicii aia nu sunt timberland…

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nu stiam ca asa s-a inteles. Oricum mi-am invatat lectia, pe asta cu haine de pe net nu mi-o luasem pana acum pt ca nu am mai cumparat.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRank
Member

ideea e sa cauti mereu size chartul de la brandul pe care vrei sa il cumperi si eventual sa le ceri niste masuratori celor de la care urmeaza sa cumperi.

e nasol sa te trezesti ca nu ti se potrivesc, dar mai nasol cred eu, in cazul meu, e sa dai 850 ron( cat costa o pereche de bocanci timberland in ro) pe o pereche de bocanci care sa te tina doar 2 ani sau sa aiba defecte ascunse sau etc.

eu am dat 70$ pe respectivii, daca nu imi vin, in vand.

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 18.12.15

Eu zic ca la bocancii de barbati nu strica sa fie cu un numar mai mare, avand in vedere ca intre 9 si 10 la americani nu este asa o diferenta mare, plus ca o sa ii porti cu niste sosete groase

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRank
Member
Ladybug3 - 18 Decembrie 2015 06:43 PM

Eu zic ca la bocancii de barbati nu strica sa fie cu un numar mai mare, avand in vedere ca intre 9 si 10 la americani nu este asa o diferenta mare, plus ca o sa ii porti cu niste sosete groase

Subscriu

3 din 3
3

‹‹ Quickmobile.ro      Black Fraierilor! ››