Black Fraierilor!
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Sal!

Astăzi a fost vinerea neagră a fraierilor (pe la noi prin țară).

Dar pentru Black Friday adevarat, de pe peste baltă, oare la ce să ne așteptăm….

Wishlist-ul meu cuprinde prețuri bune la appstore, dar și ceva mere, accessorii etc…
Poate, daca comandăm ceva, ne strângem mai mulți să ieșim mai lesne la shipping!

O zâ faină!

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 11.10.05

Bun topic. Eu vreau sa imi iau un mbpro musai de 15. Ca este ultimul model de non retina sau cel din 2012-2013 feb retina nu conteaza.
Am vazut la istyle ceva interesant de non retina la aproape 8000 dar oare gasesc mai bine prin alta parte? (model sau pret).

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Oferta de bundle-uri software a fost foarte saraca. Nimic din ce am vazut, fie nu-mi trebuie, fie am deja cumparat din alte bundle-uri.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08

Titlul topicului mi se pare pur si simplu sententios si contine, in subtext, o doza mare de rautate si superioritate.
Trecand de aspectul asta, nu e prost cine cere, e prost cine da. De exemplu, o prietena de-a mea a dat 999 ron pe un iPad mini de 16 GB. Bai, ce Black Fraiera este. Ma gandesc sa imi rup relatiile cu ea.
De asemenea, ma interesa si pe mine o multifunctionala HP de la emag, redusa cu vreo 30%. Noroc ca nici asa nu am avut bani sa o cumpar, altfel as fi fost si eu un Black Fraier si m-ar fi tentat sa rup relatiile cu mine insumi.

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti. sudist
Macuser din: 25.02.07

http://media.rtv.net/image/201311/w500/1471292_773963622629844_113688494_n_88258500.jpg

tongue laugh

Semnătură 

smile

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 20.06.08

Am uitat sa pun conjunctia “a”

Dar cum nu se poate edita…

Am vrut sa sune “a fraierilor” ca la câte Țepe dau magazinele…
De exemplu, la Domo in Cluj, era pana miercuri ceva lichidare de stoc la niște casti Phillips de la 899 la 199.
Joi le Cumpărați ce fericitul preț de 499 (eticheta cu 199 rupta si lipit 499) pentru ca ieri sa coste 199,99 ( mai scump cu aproximativ 0,5%)

Profita de ignoranta cumpărătorilor si-i fraieresc…

Alt caz…. Un amic de-a meu s-a bătut sa pună mana pe raft pe ceva aspirator aflat in Black…
La casa i s-a comunicat ca produsul Black nu mai e pe stoc, ci doar la preț normal.

Deci e o zi mai mult, poate mult prea mult pentru fraieri…

Nu zic ca nu sunt deal-uri bune, dar tocmai ca promovează o afacere tare, doar una, ca sa vândă 1000 de afaceri proaste.

La noi in tara toate astea ( reduceri de vara, de iarna , de joi si de marți, si de ce-o fi) sunt făcute ca sa fraiereasca lumea.

Noi toti suntem fraieri ca accepta sa-si bată joc de noi si de semenii noștri, puțin mai ignoranti.

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Trecand peste fraieri si alte black tepe, am nevoie de o parere:

- MacBook Pro 15” cu procesor Intel® CoreTM i7 2.30GHz, 4GB, 500GB - adica modelul 2012. Pret 7300 lei, refurbished in Romania. Suna ok, sa-l iau?

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am uitat sa precizez: factura evident, si are tva inclus in banii respectivi.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 23.08.11
interesantul - 23 Noiembrie 2013 04:04 PM

...De exemplu, la Domo ...

Se pare ca anul acesta Domo e cu tepele. Personal am identificat un produs “la promotie” al carui pret este mai mare ca la alt magazin care nu are promotie. Cum nu se intampla doar in Romania putem doar ignora aceste “promotii” si sa ne pastram banii in buzunar.  Precizez insa ca am vazut si magazine online care au oferit promotii adevarate (bugetul insa nu mi-a permis extravagante anul acesta).

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.10.05

Chestia e foarte relativa.
Intr-adevar, fiecare poate pune ce pret vrea, dar sa creasca pretul cu 2-3 zile inainte si apoi sa il scada in ziua neagra pentru mine suna a inselatorie sau mai degraba manipulare.Ce ati zice daca benzinei i-ar uca pretul la 10 lei/l 3 zile inainte, apoi in black friday ar costa doar 7lei/l? Adica s-a ieftinit fata de cat costa, hai sa umplem canistrele si damignenele, ca e chilipir? Si dupa black friday sa revina la 5,5 lei?

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

eu am lalait-o si s-a dus oferta, nimerisem una buna, hard extern 2.5 de 1T la vreo 250lei, in mod normal la pretu asta e de 500G.
la photosetup sunt tepe de zile mari, in sensul ca au avut un produs la pret de vreo 8 ori mai mic si nu si-au onorat comanda.

kenvelo are reduceri de 50% la tot.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06
szhoul - 23 Noiembrie 2013 04:45 PM

Trecand peste fraieri si alte black tepe, am nevoie de o parere:

- MacBook Pro 15” cu procesor Intel® CoreTM i7 2.30GHz, 4GB, 500GB - adica modelul 2012. Pret 7300 lei, refurbished in Romania. Suna ok, sa-l iau?

Pai refurbished inseamna ca a facut poc ceva inuntru, traforata carcasa (aka desfacuta mai stiu eu cum), schimbata piesa pe genunchi și scos la vanzare la un pret.. fabulos zic eu pentru o scula desfacuta. Și da, se vede ca a fost desfacuta. Asa e cu astea de la Apple, sunt facute inadins să arate ca dracu o data ce ai pus shurubelnita pe ele..
Decat să te risti aiurea, mai bine il iei in rate.

Parerea mea.. acuma daca va place sportul extrem..

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Eu am cumparat chestii refurbished de la Apple (de la mama lui, .com) de-a lungul anilor si singura diferenta fata de unul nou a fost ambalajul (carton maro in loc de cutie alba lucioasa)

Revenind la on-topic. Astia pe aici cu preturile sunt nebuni in perioada asta. Scade totul in fiecare zi. La ritmul asta, vineri o sa ajunga firmele sa plateasca lumea ca sa ia lucruri din magazine grin
O sa incerc sa fac poze.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 31.10.05

Pai ia-ne si noua cate ceva si ne vedem diseara pe la 6-7 la Preoteasa la Intrunire, ce zici ?

:D

Semnătură 

Locul pisicii e pe (langa) Mac! Pentru binele Macului…
Vedeti Teoria Teoriilor de la Discutii Generale