Corect!
A fost tare cand aveam windoz 98 și nu exista VLC sau Foobar.
Sincer WinAmp este un dinozaur care nu mai este fezabil pe platformele moderne (e urat cu spume, tamp, ocupa resurse de 3 ori cat iTunes cand ruleaza sub skin-uri, etc.)
A fost ceva, a fost bun la vremea lui, am ascultat muzica, am copiat muzica cu ajutorului lui, da….
Cred că ultima dată l-am foslosit prin 2006, cand am migrata si pe Uindăvz pe iTunes…
eh… daca-l scoteau pe mac cand era momentu potrivit (cand a prins apple avant, odata cu tiger) si bagau timp in el, sa-l faca calumea, eu nu ma atingeam de rahatul de itunes nici sa-mi dai foc. asa si-au batut joc de unul dintre cele mai tari playere de muzica. pe windows il mai folosesc, da numa versiunea veche (2.95). restu sunt rahaturi…
Si eu eram acum aproape un deceniu fan al interfetei WinAmp - foloseam pe linux XMMS si pe OSX Audion.
Dar dupa ce am descoperit cat de bun devine iTunes odata ce ai metadata/id3tag corect la TOATE melodiile - am devenit fan iTunes.
Si oricum WinAmp 2.x a fost ultima versiune utilizabila.
Multumim celor care au votat,sigur am avut si noi un rost aici, pentru ca Winamp nu se va mai inchide pe 20 decembrie,Winamp si Shoutcast urmand a fi vandute spre o alta companie,probabil Microsoft