Am un iPhone 5S adus din UK si este in garantie dar nu am factura la el pentru ca l-am primit cadou. Cei de la Noumax vor si factura. Multi spun care au avut de-a face cu Noumax ca nu trebuie factura. Astept niste pareri.
Nu cred ca iti vor cere factura, va fii suficienta doar verificarea numarului serial.Dar pentru a fii sigur da-le un telefon : http://www.noumax.ro/contact
La mine e problema celebra a zanganitului la butonul de home si trosneste carcasa putin langa butonul de home. Si au spus : ‘‘Din cate inteleg de la dvs, ambele probleme sunt de ordin cosmetic si nu va putem ajuta’‘.
Am mai spus-o si o spun din nou :
Din 2007 pana in prezent am avut 7 iPhone-uri. La toate cu exceptia celui Original (ca avea butoane de plastic) se auzea zgomotul ala. 5-ul meu zici ca se dezmembreaza cand il scutur. Nu stiu ce se agita asa lumea cu 5S-ul asta, si inainte era la fel. Nu e nici o problema celebra, e un OCD celebru. Cat de des isi scutura cineva telefonul ? Sa fim seriosi. Bucura-te de telefon si lasa astea.
Revenind, am schimbat un 5 la Noumax luat din Paris. Nici nu m-au intrebat daca ii a meu telefonu, au verificat SN si l-au schimbat pe loc.
Acuma am observat ca mai ai problema cu carcasa care “puscă”. Intradevar, cu problema aia se poate merge la garantie.
Recent (acum o luna) mi-am trimis 5-ul in garantie ca se auzea un click cand apasam pe touchscreen (si inca o problema dar nu intru in detalii). Mi-a fost schibmat telefonul. So far so god.
Din 2007 pana in prezent am avut 7 iPhone-uri. La toate cu exceptia celui Original (ca avea butoane de plastic) se auzea zgomotul ala. 5-ul meu zici ca se dezmembreaza cand il scutur. Nu stiu ce se agita asa lumea cu 5S-ul asta, si inainte era la fel. Nu e nici o problema celebra, e un OCD celebru. Cat de des isi scutura cineva telefonul ? Sa fim seriosi. Bucura-te de telefon si lasa astea.
Revenind, am schimbat un 5 la Noumax luat din Paris. Nici nu m-au intrebat daca ii a meu telefonu, au verificat SN si l-au schimbat pe loc.
Dar butonul de sleep ti se misca stanga-dreapta putin asa ? are un ‘‘joc’‘.
Da. La absolut toate am patit asa in afara de cel Original. Nu am acordat atentie la prostii din astea.
Crede-ma, nu are rost. Bucura-te de telefon si gata.
Acuma am observat ca mai ai problema cu carcasa care “puscă”. Intradevar, cu problema aia se poate merge la garantie.
Recent (acum o luna) mi-am trimis 5-ul in garantie ca se auzea un click cand apasam pe touchscreen (si inca o problema dar nu intru in detalii). Mi-a fost schibmat telefonul. So far so god.
In zona asta ‘‘pusca’’ putin apoi dupa perioada revina la forma initiala si iar ‘‘pusca’‘
Ai fost personal la Noumax ? sau l-ai trmis prin curier ?