Garantie Noumax
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Constanta
Macuser din: 22.07.12

Am un iPhone 5S adus din UK si este in garantie dar nu am factura la el pentru ca l-am primit cadou. Cei de la Noumax vor si factura. Multi spun care au avut de-a face cu Noumax ca nu trebuie factura. Astept niste pareri.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Tg.Mures
Macuser din: 11.01.08

Nu cred ca iti vor cere factura, va fii suficienta doar verificarea numarului serial.Dar pentru a fii sigur da-le un telefon : http://www.noumax.ro/contact

Semnătură 

Publicitatea este minciuna legalizată-H.G. Wells

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Mi-au confirmat si ei ca beneficiaza de garantia Apple ca doar e luat din UE, dar mi-a zis unul prin email ca ar trebui si factura.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 27.06.08

Eu am mers la ei cu model din US, eram pregatit cu chitanta…nici vorba, au verificat doar SN-ul.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

La mine e problema celebra a zanganitului la butonul de home si trosneste carcasa putin langa butonul de home. Si au spus : ‘‘Din cate inteleg de la dvs, ambele probleme sunt de ordin cosmetic si nu va putem ajuta’‘.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Am mai spus-o si o spun din nou :
Din 2007 pana in prezent am avut 7 iPhone-uri. La toate cu exceptia celui Original (ca avea butoane de plastic) se auzea zgomotul ala. 5-ul meu zici ca se dezmembreaza cand il scutur.  Nu stiu ce se agita asa lumea cu 5S-ul asta, si inainte era la fel. Nu e nici o problema celebra, e un OCD celebru. Cat de des isi scutura cineva telefonul ? Sa fim seriosi. Bucura-te de telefon si lasa astea.
Revenind, am schimbat un 5 la Noumax luat din Paris. Nici nu m-au intrebat daca ii a meu telefonu, au verificat SN si l-au schimbat pe loc.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Moderator

Acuma am observat ca mai ai problema cu carcasa care “puscă”. Intradevar, cu problema aia se poate merge la garantie.
Recent (acum o luna) mi-am trimis 5-ul in garantie ca se auzea un click cand apasam pe touchscreen (si inca o problema dar nu intru in detalii). Mi-a fost schibmat telefonul. So far so god.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
hamilton - 04 Decembrie 2013 02:11 PM

Din 2007 pana in prezent am avut 7 iPhone-uri. La toate cu exceptia celui Original (ca avea butoane de plastic) se auzea zgomotul ala. 5-ul meu zici ca se dezmembreaza cand il scutur.  Nu stiu ce se agita asa lumea cu 5S-ul asta, si inainte era la fel. Nu e nici o problema celebra, e un OCD celebru. Cat de des isi scutura cineva telefonul ? Sa fim seriosi. Bucura-te de telefon si lasa astea.
Revenind, am schimbat un 5 la Noumax luat din Paris. Nici nu m-au intrebat daca ii a meu telefonu, au verificat SN si l-au schimbat pe loc.

Dar butonul de sleep ti se misca stanga-dreapta putin asa ? are un ‘‘joc’‘.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Moderator

Da. La absolut toate am patit asa in afara de cel Original. Nu am acordat atentie la prostii din astea. smile
Crede-ma, nu are rost. Bucura-te de telefon si gata.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
hamilton - 04 Decembrie 2013 02:14 PM

Acuma am observat ca mai ai problema cu carcasa care “puscă”. Intradevar, cu problema aia se poate merge la garantie.
Recent (acum o luna) mi-am trimis 5-ul in garantie ca se auzea un click cand apasam pe touchscreen (si inca o problema dar nu intru in detalii). Mi-a fost schibmat telefonul. So far so god.

In zona asta ‘‘pusca’’ putin apoi dupa perioada revina la forma initiala si iar ‘‘pusca’‘

http://i39.tinypic.com/2d2c0b9.jpg

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Moderator

Asa pateam si eu pe 5, dar in coltul dreapta sus !
Mi-a fost schimbat de Orange.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRank
Jr. Member
hamilton - 04 Decembrie 2013 02:11 PM

Ai fost personal la Noumax ? sau l-ai trmis prin curier ?

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRank
Jr. Member

Da deci acum treaba e ca nici iStyle nici Noumax nu mai primesc fara factura. Am insistat si degeaba.