1 din 3
1
ms office crash
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: RO-020251
Macuser din: 11.10.05

aseara, venind de la serviciu, am incercat sa deschid o prezentare in powerpoint ca sa lucrez pe ea si surpriza, Powerpoint-ul nu mai dorea sa deschid nimic… dar nici o alta prezentare.

am cautat cu find toate fisierele ce au ‘powerpoint’ in continut, le-am sters, am incercat sa reinstalez powerpoint-ul, dar fara succes.

am gasit o aplicatie de remove a lui ms office, am folosit-o, am ‘sters’ tot office-ul, am reincercat sa reinstalez, daar fara succes, instalarea se bloca undeva pe la mijloc, cand inca mai erau 1000 de fisiere de instalat.

ce imi puteti recomanda si mie pentru a putea reinstala office-ul?

va multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea

esti la zi cu update-urile de la MS?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

nu cred. adica nu am facut nici un update.

am uitat sa mentionez ca era vorba de ms office 2004.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

era suficient sa stergi preferintele powerpoint-ului

acuma trebuie sa dai search si sa stergi tot ce ai de MS office in calculator, apoi sa instalezi din nou aplicatia

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator

keynote ai incercat?

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
vektor12 - 14 Decembrie 2005 02:09 PM

nu cred. adica nu am facut nici un update.

am uitat sa mentionez ca era vorba de ms office 2004.

după ce ștergi tot ce e ms acolo, re‑instalezi și faci ultimul update, cred că le include pe celelalte 2. fișierele pps blochează deseori PP, așa că reinstalarea s‑ar putea să nu fie soluția optimă, ci Keynote, eventual NeoOffice/J, care însă - Java‑based fiind - e cam lent, chiar pe un G 5.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

nu am incercat keynote… oricum, nu ma interesa doar powerpoint, mai erau si word-ul si excel-u…

apropos, ce trebuie sa sterg? mai precis ce cuvinte cheie trebuie sa caut?

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
vektor12 - 14 Decembrie 2005 09:58 PM

nu am incercat keynote… oricum, nu ma interesa doar powerpoint, mai erau si word-ul si excel-u…

apropos, ce trebuie sa sterg? mai precis ce cuvinte cheie trebuie sa caut?

Citește ce scrise mai la deal Dacus Burebistus. Te avetizez însă că asemenea necazuri s‑ar putea să ai și după aceea. Treci pe Keynote, nu e – poate – neapărat mai bun, dar e (mult) mai stabil.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator

da un find la ‘office’ si dupa ce stergi, pentru siguranta da un find la ‘microsoft’

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

multumesc. asta o sa incerc. raportez rezultatul cautarilor dupa.

re-mentionez, nu keynote sau powerpoint sunt minusurile, ci word’u si excel’u. de prezentare aveam nevoie aseara, azi m-am spalat pe maini, si probabil o sa mai lucrez doar la anu’, dar e enervant sa stii ca ceva nu merge doar pentru ca…

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Administrator

nu te mai grabi cu stersul aplicatiilor….

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
vektor12 - 14 Decembrie 2005 11:46 PM

multumesc. asta o sa incerc. raportez rezultatul cautarilor dupa.

re-mentionez, nu keynote sau powerpoint sunt minusurile, ci word’u si excel’u. de prezentare aveam nevoie aseara, azi m-am spalat pe maini, si probabil o sa mai lucrez doar la anu’, dar e enervant sa stii ca ceva nu merge doar pentru ca…

păi sînt un pachet MS… deși nu neapărat dacă nu merge uordu’ nu merge și ikselu’... poate ai p‑acolo niscai hibă de sistem, caz în care salvezi tot, razi tot și faci o instalare curată, de la zero pe partiția cu sistemu’. ai două partiții cel puțin, da? dacă nu, le faci acum. ca să ai viața mai ușoară dup‑aia.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 15 Decembrie 2005 12:08 AM

just, e mai bine să formatezi partiția cu sistemu’

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
dacuBurebista - 15 Decembrie 2005 12:08 AM

pai si ce sa fac? ca e clar ca powerpoint’u nu mergea.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member

nu merge, imi da acelasi mesaj de eroare. acu va trebui sa formatez totu’, ca nu aveam partitie, da inainte de asta tre sa ma uit ce si cum, si ce documente tre sa salvez… :(

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Ce mesaj de eroare iti da? Ataseaza un screenshot sa vedem si noi. Iti pun si aici mesajul pe care l-am scris in alt topic:

Copie pur si simplu de pe CD folderul numit “Microsoft Office 2004” in Applications. Eu asa il instalez, nu folosesc installerul ala automat. E posibil sa ai o problema cu permisiunile, sau chiar sa ai CD-ul cu Office busit. Reinstalarea OS-ului este ultima-ultima-ultima masura pe care ar trebui sa o iei. Nu e ca in Windows.

Semnătură 

⌘-N

1 din 3
1