2 din 3
2
ms office crash
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: RO-020251
Macuser din: 11.10.05

am incercat ambele variante (e drept ca am tras fisierul pe desktop, nu in applications). nu vrea sub nici o forma. cand mai are vreo 1000 de chestii de instalat, se opreste. cand dau click pe ceva, imi da un mesaj de eroare (nu il atasez acum ca nu lucrez pe el, dar diseara il pun).

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Nu cred ca are vreo legatura cu sistemul de operare, asa ca nu te grabi sa reinstalezi. Este pur si simplu o operatiune de copiere de fisiere, daca o parte merg copiate si alta parte nu, atunci poate CD-ul este busit.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member

Ok. e imagine de disc, nu cred ca are cum sa fie busita.

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member

din mai multe motive, printre care si ala de mai sus, am reinstalat sistemul. am incercat sa reinstalez ms office si face aceleasi probleme. ce pot sa fac acum? am mare nevoie(ca sa nu zic si urgenta) de ms office.

any ideas?

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
vektor12 - 31 Ianuarie 2006 08:17 PM

din mai multe motive, printre care si ala de mai sus, am reinstalat sistemul. am incercat sa reinstalez ms office si face aceleasi probleme. ce pot sa fac acum? am mare nevoie(ca sa nu zic si urgenta) de ms office.

any ideas?

folosește NeoOffice (java, deci mai puturos, mai ales la start) sau Pages+Keynote; ambele importă/exportă din/în MS Office

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Corect, fa asa cum zice Cattus. Incearca sa ai documente cat mai simple (daca poti), pt ca se pierde ceva la transferul in/din MS Office (foarte putin, gen alte culori, prostii d’astea). Asta pana iti rezolvi problema, ca pare ciudata (poate ai nevoie de alt disc / imagine). Mai nasol daca ai nevoie de Excel: incearca Open Office (http://www.openoffice.org/)

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Vektor: ce eroare iti da, exact?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member

pai cand mai are 1050 de chestii de instalat se termina totul… ca si gand ar fi gata de instalat. si dupa ma duce la panoul de control de dupa instalare, ii dau “start using microsoft office 2004”, si imi da urmatoarea eroare: “the action you requested could not be completed on this installation”. si se vede ca nu e gata instalarea, ca in applications nu imi apare nimic…

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

imagine bulita sau stricata special: ia-ti alta, nu mai pierde timpul cu reinstalari, prostii…

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
vektor12 - 31 Ianuarie 2006 09:45 PM

pai cand mai are 1050 de chestii de instalat se termina totul… ca si gand ar fi gata de instalat. si dupa ma duce la panoul de control de dupa instalare, ii dau “start using microsoft office 2004”, si imi da urmatoarea eroare: “the action you requested could not be completed on this installation”. si se vede ca nu e gata instalarea, ca in applications nu imi apare nimic…

nu e clară descrierea ta, instalarea lui MS Office Mac (orice versiune, 98, 2001, X și 2004) se face prin copierea pe hdd a tot ce e pe cd, apoi - la startarea oricărei aplicații din suită - cere sn și instalează automat fonturi (2004); în Applications nu apare nimic dacă nu ai „mutat” office acolo, ce ai dori să-ți apară?
nu cumva ai clicat pe vreo aplicație direct în CD?!

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Si eu zic ca imaginea este stricata.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRank
Member

este vorba de o imagine pe care am folosit-o si in trecut pentru a imi instala office-ul, asta pana cand a crapat si eu am inceput acest topic. se pot strica imaginile fara sa le folosesti, chiar daca sunt pe hard?

acum cum fac sa dezinstalez? ca mi-e sa nu fac vreo alta prostie…

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
vektor12 - 31 Ianuarie 2006 10:02 PM

este vorba de o imagine pe care am folosit-o si in trecut pentru a imi instala office-ul, asta pana cand a crapat si eu am inceput acest topic. se pot strica imaginile fara sa le folosesti, chiar daca sunt pe hard?

acum cum fac sa dezinstalez? ca mi-e sa nu fac vreo alta prostie…

cum se face:
1. ștergi fodlerul MS office sau cum s-o numi;
2. eventual ștergi în Users/logged in user [tu]/Library/Preferences tot ce vezi MS
3. Ca să fii sigur, merișor-F, se deschide o fereastră, tastezi microsoft și vezi dacă mai e niscai ms pe acolo și îl razi fără milă

teoretic, imaginile nu se pot corupe dacă nu le muți de colo-colo, de pe hdd pe hdd și înapoi etc. știu și eu de ce s-a corupt. tot nu ai spus CUM ai instalat acel office! exact, pașii (1, 2, 3…)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRankRank
Member

am deschis imaginea, m-a intrebat ce vreau sa fac (aveam doua optiuni, fie deschideam office assistant, fie faceam un
“drag and drop”). am ales office assistant, am introdus datele personale, am introdus serial number-ul,  am urmat pasii de acolo (nu-i mai tin minte), si am ajuns la faza de la sfarsit, cand te intreaba exact ce componente vrei sa instalezi, am ales de acolo si s-a pus pe instalat. mi-a aparut bara aia cu installing, imi arata cate files mai are de instalat si pe la 1050 s-a oprit brusc, si mi-a aparut ecranul de la sfarsit.

am fost coerent?

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
vektor12 - 31 Ianuarie 2006 10:16 PM

am deschis imaginea, m-a intrebat ce vreau sa fac (aveam doua optiuni, fie deschideam office assistant, fie faceam un
“drag and drop”). am ales office assistant, am introdus datele personale, am introdus serial number-ul,  am urmat pasii de acolo (nu-i mai tin minte), si am ajuns la faza de la sfarsit, cand te intreaba exact ce componente vrei sa instalezi, am ales de acolo si s-a pus pe instalat. mi-a aparut bara aia cu installing, imi arata cate files mai are de instalat si pe la 1050 s-a oprit brusc, si mi-a aparut ecranul de la sfarsit.

am fost coerent?

drag and drop ai încercat? adică trage tot ce e acolo pe hdd și deschide word, de-o pildă sau excel, de două pilde… ce se întîmplă atunci?

Semnătură 

2 din 3
2