vektor12 - 01 Februarie 2006 01:04 AM
eu nu-mi aduc aminte ca prima data sa fi folosit drag and drop, dar ma rog… mai ales ca eram proaspat utilizator apple si nu stiam cu ce se mananca. si avand in vedere ca este un cd numai cu office pentru mac (student and teacher edition) ma indoiesc ca a pus cineva acolo office assistant in alte scopuri.
cat despre comparatii, nu trebuie sa fie mai bun decat pe Win, trebuie sa fie bun pentru apple. si daca eu ma chinui n saptamani ca sa gasesc o solutie de BEEP, apoi sa ma ierte Domniile voastre!
noi te iertăm, dacă asta dorești, deoarece iertarea aduce bucurie interioară; acuma să știi că mai toate aplicațiile de mac se trag pe hard și de acolo clic pe aplicație; puține, e drept, se pot rula direct din cd/dvd; iar altele (enciclopediile, cîteva), instalează un fișier minimal pe hdd, iar cd/dvd-ul trebuie pus în unitate la rulare
cît despre „eu nu-mi aduc aminte ca prima data sa fi folosit drag and drop, dar ma rog…” nu pot comenta, deoarece și ultima ta descriere a fost incompletă și greu ai descris, de fapt, esențialul: că rulai aplicația din disc! păi cum să meargă săracu’ office direct din disc?