3 din 3
3
ms office crash
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

stiu ca ms office are si un uninstaller. in cazul in care merge, il gasesti pe cd pe undeva. daca nu merge arunci la gunoi ce a scris mai sus cattus

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRank
Member
Din: RO-020251

cu drag and drop a mers… surprinzator! urasc aplicatiile M$... si ca sa arat cat de nerecunoscator sunt, am o multime de tampenii M$ instalate, printre care si MSN si Entourage, dar asta e… wink

bine ca merge… multumesc tuturor (mai putin lui bill g, care nu e in stare sa faca o chestie mai buna).

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
vektor12 - 31 Ianuarie 2006 10:39 PM

cu drag and drop a mers… surprinzator! urasc aplicatiile M$... si ca sa arat cat de nerecunoscator sunt, am o multime de tampenii M$ instalate, printre care si MSN si Entourage, dar asta e… wink

bine ca merge… multumesc tuturor (mai putin lui bill g, care nu e in stare sa faca o chestie mai buna).

- NUMAI prin drag-and-drop merge! așa se instalează ms office-urile pe mac, ai rulat setup assistant din disc[ul virtual], evident că așa nu poate merge [bine], se blochează, sincer să fiu nici nu știu unde ai găsit acel setup assistant în ms office 2004
- aici nu ai dreptate, ms office mac nu e chiar cel mai rău lucru pe care l-a făcut ms; de ce transferi asupra lui bill erorile tale de manipulare ?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
Cattus Thraex - 01 Februarie 2006 12:45 AM

ms office mac nu e chiar cel mai rău lucru pe care l-a făcut ms; de ce transferi asupra lui bill erorile tale de manipulare ?

Si oricum, toate lumea e de acord ca Office-ul pt Mac e mai bun decat cel pt Windows.

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRank
Member
Din: RO-020251

eu nu-mi aduc aminte ca prima data sa fi folosit drag and drop, dar ma rog… mai ales ca eram proaspat utilizator apple si nu stiam cu ce se mananca. si avand in vedere ca este un cd numai cu office pentru mac (student and teacher edition) ma indoiesc ca a pus cineva acolo office assistant in alte scopuri.

cat despre comparatii, nu trebuie sa fie mai bun decat pe Win, trebuie sa fie bun pentru apple. si daca eu ma chinui n saptamani ca sa gasesc o solutie de BEEP, apoi sa ma ierte Domniile voastre!

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
vektor12 - 01 Februarie 2006 01:04 AM

eu nu-mi aduc aminte ca prima data sa fi folosit drag and drop, dar ma rog… mai ales ca eram proaspat utilizator apple si nu stiam cu ce se mananca. si avand in vedere ca este un cd numai cu office pentru mac (student and teacher edition) ma indoiesc ca a pus cineva acolo office assistant in alte scopuri.

cat despre comparatii, nu trebuie sa fie mai bun decat pe Win, trebuie sa fie bun pentru apple. si daca eu ma chinui n saptamani ca sa gasesc o solutie de BEEP, apoi sa ma ierte Domniile voastre!

noi te iertăm, dacă asta dorești, deoarece iertarea aduce bucurie interioară; acuma să știi că mai toate aplicațiile de mac se trag pe hard și de acolo clic pe aplicație; puține, e drept, se pot rula direct din cd/dvd; iar altele (enciclopediile, cîteva), instalează un fișier minimal pe hdd, iar cd/dvd-ul trebuie pus în unitate la rulare
cît despre „eu nu-mi aduc aminte ca prima data sa fi folosit drag and drop, dar ma rog…” nu pot comenta, deoarece și ultima ta descriere a fost incompletă și greu ai descris, de fapt, esențialul: că rulai aplicația din disc! păi cum să meargă săracu’ office direct din disc?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

Acum ca s-a instalat ok - NU UITA SA PUI UPDATE-URILE DE LA M$ !

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

3 din 3
3