2 din 2
2
pny storEDGE
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
Rank
Newbie
Din: Oradea
Macuser din: 14.01.13

da, si eu tot pentru mine doar ... si pentru cate un amic la care i se pare extrem de complicat sa-si faca un cont de paypal si sa-l verifice ...

da ... ai vazut pretul. acolo se produc ... la media galaxy un micro de 64 gb este peste 300 de lei .... ce sa mai zic, chiria din mall trebuie platita ...

Semnătură 

MacBook Air 13 inch (Mid 2013) - i5 Haswell HD5000 4GB/128GB SSD
Retina Display MacBook Pro 15 inch (Early 2013) - i7 HD4000 8GB/256GB SSD
iMac 21.5 inch (Mid 2010) - i3 Radeon HD 4670 16GB/1TB HDD
iPhone 4S 16GB Neverlocked
iPad 2nd Generation 16GB Flash Storage + 3G (cartela Digi)
iPod Video 5th generation - 30GB
Apple TV 2nd Generation (Jailbreaked Running XBMC)

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Mi-am comandat un Adata de 64 class 10 si o sa-mi iau un nifty silver exact pentru retina. Mersi de idee!

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRank
Member

Am mai gasit unul, si mai ieftin http://theminidrive.com/TheMiniDrive.com/Specs.html

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member

Si-a primit careva Niftyul? Cardu de 64 mi-a ajuns din HK, dar de ninfty n am nicio veste.

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member

Mi-au luat banii, deci cred ca mi-l trimit… Sper….

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.09.06

Eu tot incerc sa pun mana pe un MiniDrive…
http://eu.theniftyminidrive.com

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member

Eu astept sa-l primesc. Saptamana trecuta mi-au luat banii din cont, si au zis ca saptamana asta il trimit. N-am primit niciun semn.

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member

A ajuns! Imi place la nebunie cum arata, e perfecta marimea, nu se vede niciun milimetru in exterior. Din fericire nu mai are problemele seriei 1, si a venit cu un card de 2Gb. Acuma, eu l-am testat cu cardul original si cardul Adata ce l-am luat de pe Ali (cica class 10, dar nu e dupa cum se vede). Vitezele clar sunt mici (2 min scris un video 720p de ~600Mb), dar la rularea filmului de 720p a mers perfect (si rulat, si derulat, nu a sughitat deloc), deci pot spune ca merita. Daca va fi pe viitor, o sa mai incerc carduri mai “de Doamne ajuta”, dar pana acuma sunt multumit.

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
Rank
Newbie
Din: Iasi
Macuser din: 29.10.13

Trusk - cum merge Nifty mini drive dupa 1 luna de utilizare?  Sunt interesat si eu sa achizitionez unul pentru rMBP 13 late 2013.  De asemenea, sunt curios daca adaptorul influenteaza viteza cardului. Ai testat cardul separat de nifty? Si btw - cat a ajuns toata afacerea cu nifty (fara card) ?

Semnătură 

 MacBook Pro 13’ (Retina, late 2013, i5 2,4ghz, 4GB DDR3, SSD 128 GB, Intel Iris 1536mb)
 Mac Mini (late 2014, i5 2,6Ghz, 8GB DDR3, 1TB HDD 5400, Intel Iris 1536mb)
 Iphone 5s 16GB neverlocked

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member

In ordine:
1. Eu zic ca merita, pentru persistent storage. Un film la tine e ok, sa rulezi windows de pe el nu.
2. Nu influenteaza. Merge mai bine cu Niftyul decat cu adaptorul cu care a venit cardul din fabrica.
3. Vreo 40 euro cu tot cu transport.

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6

2 din 2
2