1 din 2
1
ce parere aveti de nexus 7 2013?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11

stiu ca este un forum pt iubitorii de apple, dar as vrea sa aud( daca se poate) parerea unor macuseri care au/din intamplare au umblat si pe nexus 7 modelul 2013. Vreau sa plasez o comanda pe amazon in cateva zile si sunt 80% orientat pt nexus, desi initial vroiam ipad mini 2, dar diferenta de 200$, in cazul meu si-a spus cuvantul.

m-ar interesa experienta de web browsing, in primul rand, pentru ca 90% pt navigare pe internet am folosit si ipad 2-ul si nexusul tot pentru asta o sa il folosesc.
in al 2-lea rand, m-ar interesa interfata si cum se misca kitkat 4.4 Din cate am citit pe internet este o experienta foarte fluida, si nu se compara cu ce exista acum 2-3 ani pe android, e drept a evoluat.
in al 3-lea rand, cat ar tine bateria, daca aveti idee, stiu ca e mai mica decat pe ipad mini 2. Pe mine ipad 2-ul ma ducea si 3 zile doar cu navigare pe internet si luminozitate 30%

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov,Romania
Macuser din: 22.01.11

E singura tableta cu Android care as cumpara-o. Am Galaxy Nexus si merge impecabil.

Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016
iPhone 7 Plus Jet Black 128 GB
Apple Watch Series 2 42mm Stainless Steel

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 08.08.09

Prietenas… esti pe forumul gresit

Semnătură 

MacBook Pro
Iphone4
ipad 4th generation
AirPort Extreme Base Station

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

@Bogdan sunt pe ‘‘discutii generale’‘, tu cred ca esti pe threadul gresit.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

Discutii generale despre produse apple. Balarii de genul android trebuiesc cautate in alta pate. Cred ca MACUSER este suficient de explicit.

Semnătură 

MacBook Pro
Iphone4
ipad 4th generation

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Nah…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member

Deci pe macuser daca nu vb. urat se poate deschide discutia si despre cum se instaleaza windows xp in loc de Mavericks smile sau poate ifonu’  meu are up’ la kit kat (sau prajitura casei) si yo nu stiam ... misto’

Semnătură 

MacBook Pro
Iphone4
ipad 4th generation

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Alba-Iulia
Macuser din: 19.07.11

android = trojan Bill Gates

Semnătură 

Macbook Pro 11,3
JBL Radial (the big one De vanzare
Asus RT-AC87U
Bose SoundTouch 30
Bose Soundlink mini
Bose SoundTouch Portable defecta
Cinema Display 24 defect

The Rum is gone..
Hattrick : 13.02.2004

Time Capsule 3TB smile
timecapsule 2tb smile
mac mini 2006(super jucarie) :(
apple tv 2g :(

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

Ce oameni de nimic pe aici…pitagora stai linistit si nu asculta ce zic tot felu de destepti,android nu e virus iar 4.4 zboara pe Nexus 7.

Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

Deja am plasat comanda. Am fost si eu la Domo si m-am uitat putin pe ea. E foarte fluid fata de ce eram eu obișnuit acum vreo 3 ani când aveam un htm desire. Nu zic ca ipad mini 2 nu e mai bun, dar 200$ la mine chiar au contat in momentul se fata, iar un alt lucru care m-a deranjat este ca nu se găsește in stock, nici măcar pe apple store. Aceeași poveste ca si cu 5s, eu mi-am luat 5c pt motivul ca ma saturasem sa aștept 6 saptamâni sa reintre in stoc.

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRank
Member

Crede-ma acum 3 ani. U imi placea androidul,mergea ca naiba,materiale de 2 lei insa de la 4.0 a evoluat foarte mult smile

Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 23.08.11

Android si iOS sunt sisteme diferite, pentru oameni cu gusturi diferite. Daca iti place cum arata, ia-l. Desi am cumparat un 5s recent (cadou pentru consoarta) si m-am jucat un pic cu el, desi utilizez zilnic iPadul din dotare cu iOS, nu as renunta la telefonul meu cu Android pentru 5s. Chestie de gusturi si obisnuinte. Pentru cei care pun egal intre Android si troian ii invit sa vada cum o data la 3 zile onorabilul iPad imi inchide brusc browserul (fara avertisment) de imi vine sa dau pe geam cu el. In plus, ce nu intelege un fanboy este faptul ca tocmai concurenta face ca sa scada pretul la raft si, in acelasi timp, sa creasca performantele.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member

+1. Si eu mai iau crash pe iPad in browser dar ca tableta iPad e mult mai buna decat Android, La telefoane,prefer Android.

Semnătură 

MacBook Pro 15” 2016

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Bre ... Grămadă de lume am văzut care încă folosește iPhone 4 sau chiar 3GS. iPad-urile 2 merg încă excelent.
Toți amicii cu Android care se lăudau cu aparatele lor că uite ce bune și rapide sunt și “uite cât de ieftine față de un iPhone” și “nu o să arunce ei banii pe un iPhone cu uite câți bani au salvat cu Android” îi văd în fiecare an sau mai repede că își iau alt SuperGizmo 5 2016. Când îi întreb unde este telefonul lor cel bun și ieftin de acum câteva luni schimbă vorba și mormăie cum că noul Android Prăjiturică Dulce nu mai merge pe modelul vechi decât cu hack-uri și ăsta nou are nuș’ ce chestie care face scroll sus-jos când te încrunți la el și uite ce mișto este.
De gustibus.
Eu unul prefer să economisesc banii așa că cumpăr produse Apple.

Dar spuneți, vă rog, care aveți Androide de astea noi, cum e cu ele - să aflăm și noi ăștia săracii cum e cu ultima tehnologie - fac acuma scroll și stânga-dreapta când miști din nas ? grin

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

Stai sa vezi ca la anu apar si alea cu touch id, ca doar trebuie sa fure tot. Sau poate ei o sa faca cu scanarea retinei, mai stii? O sa mai adauge intrarea in sleep cand detecteaza cascat.

@Petea - eu la Apple vad aceleasi preturi de ani de zile, deci se pare ca ei nu considera ca au concurenta.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRank
Member

Nu situ daca considera ca nu au concurenta, dar din câte știam, samsung deține cota parte de 80% din piața de telefoane! la ora actuala. Nu stiu daca celor de la Ferrari le convine ca vand câteva sute de mașini pe an, in timp ce cei de la BMW vand câteva milioane.

Iar produsele it, din punctul meu de vedere, niciodată nu trebuie considerate ca o piața exclusiva, de lux, greu de acces pt toți consumatorii, chiar daca apple se lauda ca in fiecare an reinventează roata.

Si eu dețin mac pro, imac, ipad , iphone 5c, dar daca te uiti, in cazul meu, la produsele pe care le am si le compari cu Specificațiile modelelor anterioare si ulterioare( de ex mac pro 2008-2009-2010) nu vezi diferența notabila( ca ei se lauda ca e de 2x mai rapid, mai bun, mai nu stiu cum, asta e chestia de marketing, care nu justifica ideea sa iti reinnoiesti “garderoba” in fiecare an, cu toate ca si in it la fel ca si in moda, se cumpara unele lucruri doar pt ca sunt la moda) lucru care confirma ideea ca apple da tehnologice cu portia.

Acum ca mi-am cumparat o tableta nexus, nu înseamnă ca sunt un paria si ca reneg tot ce înseamnă apple. La fel cum am zis, nu am avut banii suficienți pt mini 2 si m-am saturat de nesimtirea celor de la apple de anul acesta cu lansarea cu 2 luni inainte si pe urma așteaptă ca prostu ca nu e in stoc…

Pe de alta parte am ales nexus, pt ca așa cum a zis Sergiu, platforma Android, fiind oplatforma liberă, fiecare producător face ce vrea cu ea si o adaptează propriilor telefoane in felul in care considera el de cuvinte, de aceea, din lipsa de interes pt modelele precedente nu mai lucrează pt optimizare si compatibilizarea noi versiuni de software cu vechile generații de telefoane, dar cu nexus nu e valabil același lucru, din ce am văzut modelul de 2012 si 2013 la tableta nexus 7 au primit noul update OTA aproape concomitent, asta fiind primul mar avantaj al produselor Google.

Sincer mie imi plăcea si galaxy s4, dar daca ar fi avut Plasticul la fel cum am eu la 5c eram incredibil de bun. Sa speram ca in viitorul apropiat vor trece si ei la ceva mai premium

1 din 2
1

‹‹ Mandela      Ca tot vine craciunul... ››