Da, eu am mai multe comenzi de la ei. Produsele ajung intre 4…6 saptamani si vin la posta vamala. Deoarece produsele vin din afara UE, daca coletul e peste 10 euro ca si valoare teoretic platesti tva (practic sub 30 euro cam inchid ochii cei de la posta). Daca comanzi peste 150 euro (sau 50, nu mai tin bine minte, sper sa nu ma insel) platesti si taxe vamale.
In ceea ce priveste produsele, sunt chinezarii. Daca te astepti la calitate Apple, o sa fii profund dezamagit (cat dai atat face). Personal am fost multumit de produse pentru pretul platit. Am luat un presenter wireless pe usb cu 10 dolari in conditiile in care in Romania era cel putin 150 lei.
Daca esti pasionat de chinezarii iti recomand si site-ul asta. Produsele vin cam tot intre 4…6 saptamani. Personal am luat mai multe accesorii pe care nu le-am gasit in Romania.
Eu iau de la ei diverse subansamble pentru consolele care imi vin la reparat. Da, sunt chinezarii, nimic de zis, dar am reparat o gramada de ps3-uri cu blocuri optice luate de la ei, si toate merg inca. De curand am luat un set butoane pentru un psp. A ajuns cam in 4 saptamani. E mult ca timp, dar avand in vedere ca am platit 0 lei curieratul iar butoanele au fost 3 dolari…
Nu mai stiu unde am vazut dar a fost f recent, exista un virus in Asia care face damage nasol pielii, e recomandat sa fie dezinfectate calumea produsele ca nu se stie…
Am facut zeci comenzi de pe dx.com - ajung intre 20 si 60 de zile - dupa noroc. Ce e enervant cateodata este ca le ia pana in 2 saptamani de cand ai pus comanda sa trimita coletul. Am impresie ca la preturile astea nu au mai nimic pe stoc si cand se strang X comenzi de un obiect, suna la fabrica sa le produca. Daca pui bifa sa le trimita pe toate intr-un singur colet astepti pana vine si ultimul. Daca nu, le trimit cum le primesc - am avut si 6-7 colete separate trimise la un singur order - am batut drumul pana la posta de m-am plictisit
Am avut si 2 colete pierdute total - apareau la tracking-ul de la chinezi ca au plecat spre romania dar la posta romana nimic. Cum toate platile le-am facut cu paypal - mi-am obtinut banii inapoi.
Un alt site un pic mai scump dar care trimit obiectele mai repede: tmart.com
Dupa cum a zis si Petea - cat dai atata face. Dar daca intr-adevari cauti ceva ieftin - gasesti.
salut am comandat pe 06.01.2014 , imi puteti spune produsele de pe dx.com vin la posta normala sau este alta posta speciala , eu sunt din bucuresti sector 5