Adaptorul pentru camera foto ptr. iPod
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 18.02.06

Servus,
Curand voi achiziona un iPod foto de 80Gb.
Ca accesoriu cel mai mult sunt interesat in prima faza de adaptorul pentru camera foto.

http://store.apple.ro/IMC-Apple-Store/WebObjects/Asto.woa/2/wo/ww7d6dXkO9TLKtQKIQgml0/2.7.1.6.0.0.1.1.1.0.1.7.1.0.1.1.0.1.1.1.0.1.7.1.3.1

Citit-am la un moment dat ca un oarecare individ era tare nemultumit de viteza de transfe a informatiei intre aparatul foto si iPod.
Poseda cineva si are ceva de comentat despre acest accesoriu???
Merci anticipat.

Semnătură 

Compot de mere - Ingrediente: mere, apa, zahar, borcane cu capac, foc si rabdare…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Baiatul meu are. E ff multumit. Depinde si de ce poate aparatul foto. Daca e usb 1.1 sau 2!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Pai am un SONY W12 si cred ca e pe usb2.0 (cel putin asa este indicat pe driver).
Nu de multumit e vorba, ci de faptul ca viteza de transfer este satisfacatoare.
Adica la un card de 512Mb plin ochi cu informatie (poze in general), cam cat timp ii ia sa descarce?
Ce citisem eu pe forum despre individul nemultumit era cam asa: un memory stick de 2Gb timp de descarcare cam 2 ore.
Cam mult, nu?!?

Semnătură 

Compot de mere - Ingrediente: mere, apa, zahar, borcane cu capac, foc si rabdare…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

A, nu! 1 GB in 10-15 minute!

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Aha…
Carevasazica viteza nene nu gluma.
Merci oricum.
Apropo ca tot te-am prins cu iPod-ul accesorizat;
Din intamplare nu are si chitul ala cu radio FM+telecomanda, kinderu-ti?
Daca da vreau sa stiu daca telecomanda functioneaza si pentru directionarea melodiilor in iTunes, adica nu numai in regim de tuner FM.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Asta n-am. Fiu-meu are iPod video si, cum are si aparat foto, atit si-a (i-am) luat. Eu am un iPod foto si mai am un microfon Belkin (pentru reportofon, da’ nu-l prea folosesc). Aas ca nu stiu. Dar, din ce stiu, merge de rupe intr-o suta-doua de metri!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Exista oare vre-un topic in care se abordeaza toate accesorile iPod cu bune si rele?
Aici la noi in curte, ma refeream (macuser)?
Da intradevar am vazut abordate unele probleme aparute cu anumite accesorii.
Asadar au ramas cele la care nu au aparut probleme inca sau care pot naste probleme.
Ce ziceti mai ne organizam un pic?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 28.09.06
foxygen - 10 Februarie 2007 01:16 PM

Ce ziceti mai ne organizam un pic?

Buna idee wink

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Am facut si eu azi niste teste cu iPod foto + adaptorul pentru aparat foto. Am facut un film de vreo 270 mega, pe care l-am trecut in iPod. Aparatul foto are USB 1. Transferul a durat vreo 6 minute. Banuiesc ca daca ar fi fost poze de 270 mega ar fi durat un pic mai mult. Dar oricum, nu mi se pare ca ar dura mult.

M-a mai intrebat huk la intalnire: da, se pot vedea pozele in iPod imediat dupa ce le-ai transferat din camera foto. Si eu citisem ca nu, nu mai stiu pe unde.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member

Hai ca lansez un nou topic cu “generalitati despre accesorile iPod”, chiar asa il vio intitula.
O sa continuam aici doar discutia despre adaptorul pentru aparat foto, OK?!

Semnătură