mediaplex.ro
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 09.02.08

A comandat cineva de la magazinul din titlu? Am vazut ca ar fi din Rm Valcea si cam atat am aflat despre ei. Dar m-a atras o oferta (https://mediaplex.ro/router-wireless-trendnet-tew-812dru?utm_source=price-ro) la Routerul trendnet ac 1750, care e cu 160 RON mai ieftina decat in orice magazin din tara. Plus ca routerul are nisTe recenzii incredibile pe siteurile pe care m-am uitat.

Semnătură 

La Vita e Bella…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 13.12.13

Hello,

Sunt de la magazinul mediaplex.ro, din pacate datorita unei erori umane pretul respectiv a fost incorect (era pretul de la routerul Trendnet AC 1200), am corectat acum. Scuze pentru problema, daca esti interesat de router pot sa-ti fac o reducere si sa-l vand la 535 lei (mai ieftin decat orice alt magazin de pe price.ro). Produsul se vinde cu factura si garantie.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Macar pentru ca si-a batut capul sa caute pe net, sa-si faca cont si sa-ti rapunda – ar merita sa cumperi de la ei.
Bravo WeaselMan!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 13.12.13

Mersi, ma uitam azi de dimineata pe ce a mai indexat Google si am vazut url-ul, si stiam ca price.ro are redirect cu javascript si nu prea are cum Google sa vada link-urile cu ?utm_source in coada, am cautat si am gasit thread-ul.

Si dupa vreo 3 ore mi-a venit si alerta de la google pentru keyword smile

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 09.02.08

Multumesc si apreciez abordarea, dar pentru luna asta am cam epuizat resursele

Semnătură 

La Vita e Bella…