Carcasa din lemn iPad?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 15.06.10

Salutare!

Am primit cadou de ziua mea un iPad mini, de care sunt foarte mulțumit. E primul iDevice și m-am tot gândit ce husă/case să-i iau.

Am dat peste una din lemn 100% și aș vrea să știu dacă aveți vreo informație, dacă protejează cu adevărat colțurile, dacă e mai mult decât doar “faină” smile
O găsiți aici http://www.etsy.com/listing/161187090/ipad-mini-case-wood-wooden-ipad-mini?ref=sr_gallery_9&ga_search_query=Wooden+ipad+mini+case&ga_view_type=gallery&ga_ship_to=RO&ga_page=2&ga_search_type=all

Mai există una care cred că-și face mai bine treaba, datorită marginilor cauciucate, dar ma gândesc la preț+transport… http://www.carved.com/shop/ipad-mini/bamboo-ipad-mini-matte-case.html

Mulțumesc anticipat. Respecte.

Semnătură 

Simplifica pentru a dobandi pacea!

iPad mini 4G

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member

Nimeni, nimic? smile

Motivul pentru care m-am oprit la o husă din lemn e că vreau să folosesc materiale naturale, pentru a pfolifera cât mai puțin folosirea de materiale sintetice, neprietenoase cu mediul. Aveți alte sugestii, vă rog, lână, cânepă, dar care să si protejeze iPad-ul?

Semnătură 

iPad mini 4G

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucureşti
Macuser din: 03.04.12

pe principiul tau trebuia sa iti cumperi un ipad din papadie

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08

Mai bine ia-ti una din PET-uri reciclate sau ceva de genul, daca tot vrei sa fii eco & stuff.
Eat a beaver, save a tree! smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

dacă nu vrei una din hârtie, tot ai de unde alege...
smile

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, Drumul Taberei
Macuser din: 16.02.09

Daca optezi pentru un copac taiat esti mai prietenos cu mediul? Just saying..

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

App, uitati cum fac unii haine de top din peturi http://www.youtube.com/watch?v=mM2tE9fF4EA
Normal ca esti mai prietenos cu un lemn, adica tot distrugi ceva dar dupa ce arunci carcasa in ocean nu o sa se supere.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 23.08.11

Utilitatea carcasei din lemn se vede cel mai bine dacă folosești tableta la bucătărie: citești rețeta pe iPad după care îl întorci invers și treci la tocat ceapa grin . În alta ordine de idei, degeaba se chinuie Apple să facă tabletele cât mai subțiri dacă le “îngroșăm” noi cu ditamai carcasa. În ceea ce privește protejarea mediului, carcasele se produc în China deci poluarea nu e la noi dar, dacă tot vrei să ajuți mediul, cel mai bine e să nu folosești nimic (și la producerea carcaselor din lemn se poluează mediul).

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member

Vă mulțumesc pentru răspunsuri! Haioase, serioase, constructive. Vă mărturisesc ca m-am gândit o las fără nimic, dar mă tot gândesc la colțurile astea și la faptul că sticla se întâlnește direct cu aluminiul, spre deosebire de ipad 3/4 unde exista un strat de cauciuc între ele…

Mulțumesc pentru idei, vă voi ține la curent cu opțiunea aleasă, mai ales că mă învârt prin mediul business și vreau să arate ori discret/sobru ori să se distingă prin ceva material “greu”, mental, nu la cântar smile

Semnătură 

iPad mini 4G

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 30.08.07

O carcasa de lemn e incomoda, cumpara una simpla cu cover, de culoare neagra si o sa ramana la fel de cool.

Semnătură 

Mac 4 Ever!

Mac Mini Late 2012
Intel i5 @ 2,5 GHz / Intel HD 4000 / 500 GB HDD

iPad Mini 4G