Mavericks 2D Dock
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti/Ploiesti
Macuser din: 29.12.10

Salutare, asa cum toata lumea stie, in OSX10.9 nu mai putem activa dock-ul 2D printr-o comanda in terminal, totusi, a gasit cineva o solutie de a avea dock 2D in partea de jos a ecranului in Mavericks? (stiu ca poti avea dock 2D daca il muti pe laterale dar nu imi place sa folosesc dock-ul asa).

Ce am incercat pana acum: diverse comenzi in terminal (nu a functionat nimic) / DockMod, CandyBar, BlackDock (nu functioneaza) / am incercat sa editez Dock.app / am schimbat Dock.app cu cel din ML, Lion + editat info-ul, no go.

Dock-ul arata ca in poza de sus si vreau sa il fac ca cel din poza de jos, ca sa fie clar pentru toata lumea la ce ma refer - any suggestion is welcome smile

Seara placuta tuturor!

Semnătură 

 Macbook Pro / . / 8GB RAM / SSD 128GB / HDD 500GB / nVIDIA 320M / OSX Mavericks
 Macbook Air / . / 2GB RAM / HDD 80GB / Intel X3100 / OSX SL
 PowerMac G5 / PowerPC . / 512MB RAM / HDD 160GB / gForce 5200 FX / OSX Leopard
 TV 3rd Gen
 iPhone 5s Space Gray / 16GB / iOS 7
 iPod Classic 5.5 Generation / 30GB, Wolfson DAC

Technology is at it’s very best, at it’s most empowering, when it simply disappears.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

+1
Si eu caut.

Pe mini am in lateral ca e vizibil, dar pe Air vreau jos, ascuns si 2D. smile

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)