Azi am observat in App Store ceva interesant.
La top free atât pentru mac cât și iPhone apar aplicațiile iPhoto, iMovie, Numbers, Keynote, Pages.
Să pregătească apple ceva surpriză de sărbătări ?
E de ceva vreme, cred ca de cand release-ul la iOS 7. They’re free and they’ll stay free.
Ca să te citez ... ”They’re free and they’ll stay free” pentru echipamentele noi activate din cite știu eu.
Sunt nou aici din februarie și intru zilnic pe forum …intru, citesc noutățile și ies.
Pe App Store intru la fel zilnic, atât pe ăla cu aplicații pentru iPhone cât și pe ăla cu aplicații pentru Mac dar sincer până azi dupămasa nu am văzut aplicațiile astea decât la Top Paid.
Confirm. Pt un iPad 4 activat recent…am totul gratuit. Pe iPhone si acum daca intru in AppStore pt Keynote, de exemplu, mi se cer 8.99 Euro. Daca o fi alta explicatia…astept un o parere!!!
@sinza: No harm intended, scuze daca s-a interpretat altfel.
Intradevar, ai dreptate, aici e anuntul privind gratuitatea aplicatiilor. Dar…e si un bottom note subtil:
* Pages, Numbers, and Keynote are free on the Mac App Store for qualifying Mac computers purchased on or after October 1, 2013. OS X Mavericks required. Downloading apps requires an Apple ID.