Setare Gmail pe iOS 7.0.4
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Constanta
Macuser din: 22.07.12

Am tot incercat sa setez adresa de gmail pe email pe iOS 7.0.4 si nu mai primesc notificarea aceea ca in printscreen. Vreo parere ?

http://i40.tinypic.com/2ywx2j8.jpg

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

ai verificat și centru de notificări?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Da Fetch New Data e setat pe Push
Badge App Icon e activ

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 28.12.10

Banuiesc ca folosesti Exchange. Vezi ca stimabilii de la Google au taiat accesul la Exchange de cateva luni bune pentru noile instalari ( cred ca din martie 2013 ). Adica daca ai apucat sa-l ai instalat pe un iphone dinainte de data respectiva - inca merge, sau ma rog mergea din ce stiu eu acum 1-2 luni. Dar daca faci restore si incerci sa-l configurezi nu mai merge. Stiu ca am patit-o si eu si ma miram de ca nu mai merge. Am fost nevoit sa folosesc app-ul Gmail ca deh ... concurenta e grea si acum au inceput sa taie tot felul de aiureli ca sa faca experienta iOS cu produsele Google mai nasoala dar nimic nu m-ar face sa trec la Android. Mai bine renunt la Gmail sau verific emailul manual decat sa trec la ceilalti dar vad ca App-ul lor merge relativ ok chiar daca e mai lent nitel si uneori nu pot sa dau copy la textul din corpul emailului…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member

Da Exchange-ul nu mai merge dar am setat contul Google din email nativ iOS si la Fetch am pus 15 minute, adica imi verifica emailul la fiecare 15 min.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Brasov
Macuser din: 02.11.11

E un bullshit total gmail-ul pe aplicatia nativa iOS. Eu l-am setat ca si cont gmail dar am mari probleme cu trimitere/primire mailuri, in special trimiterea celor cu atasamente. Mailurile raman “blocate” in sending vreo 3-4-5 minute pana se gandeste sa trimita iar asta se intampla inca dinainte de iOS 7. Pentru acest motiv am hotarat sa pun capat suprematiei google…
Ce este de-a dreptul bizar insa este faptul ca mailul de serviciu este tot gmail based (serviciu platit la ei), setarile sunt exact aceleasi ca la contul personal @gmail INSA functioneaza ireprosabil spre deosebire de cel personal.

Semnătură 

MacBook Pro 13 2017
iPhone XS Max black, iPhone 6 Space Grey, iPhone 5 black, iPhone 3GS black
iPad 3 16GB wifi+cellular
Apple TV 4
iPhone 8 plus black, iPhone 7 black

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 28.12.10

La conturile platite, Exchange functioneaza fara probleme smile Oricum cu aplicatia Gmail pare sa mearga ok. Cu exceptia unor situatii cand nu pot sa dau copy la text ( lucru care se intampla rar ) - nu sunt probleme. Primesc notificarile instant etc.
Asta e ... isi fura unii altora caciula si noi trebuie sa suportam tampeniile astea.