Fratilor eu nu am treaba.
Fara crash-uri, fara battery drain, fara bootloops…totul e ok.
Am instalat CarrierPigeon (sa ascund numele operatorului), iFile, f.lux, OpenSSH si AdBlocker. Mai imi trebuie Springtomize 2 si is aranjat, doar pentru astea imi trebuie jb.
Am modificat Springboard.string sa sterg textul “glisati pentru deblocare” si am reusit dar a mai ramas sageata aia. Stie cineva cum pot sa o sterg / ascund ?
Sa incerc un tweak de iOS 6 care ascundea knob-ul din versiunile anterioare de iOS ? Oare va merge ?
Am JB-uit și eu (7.0.4).
Pus iFile, Music Box. Aștept cu nerăbdare Zephyr, încă neactualizat.
Funcționează fără cusur. Cu bateria încă nu-mi dau seama ce-i. Parcă, parcă s-a descărcat ceva mai repede, dar nu dramatic.
Făcut între timp și update.
Ce mi s-a mai întîmplat.
Azi, în timpul unei convorbiri, s-a tăiat firul conversației și telefonul mi-a zis ca nu are SIM. Am restartat, si tot fara Sim. Am restartat din nou si a mers.
S-a mai întîmplat acum vreo două săptămîni, și cu 6.1.4, deci nu e neapărat de le Cydia.
să vedem cît ține daravera…
Am facut jailbreak aseara pe iPad 2 cu iOS 7.0.4 si se blocheaza dupa ce imi spune ca a terminat de facut jailbreak. Se restartwaza non stop si apare marul dupa care ecran gri si restart iar.
Pana la urma am lasat iOS 7 curat. Jailbreak am nevoie doar pentru XBMC.
Daca apare un update la Evasion, sa ma anuntati si pe mine
Eu acum ma joc cu setariile (interne) ascunse din iOS 7 ; astea le foloseste Apple ca sa “regleze” OS-ul.
Si partea buna este ca “programul” asta a fost in iOS 7 de la lansare deci nu e un tweak 3rd party.
In sfarsit am gasit o combinatie care imi place : animatii super rapide iar Parallax Off pe LockScreen si Parallax On dar foarte subtil pe HomeScreen.
Poti controla absolut orice : animatiile de deblocare / blocare, efectul de transparenta la folders / nc / cc, etc.
Ah, si inca nu am spus partea cea mai buna… cei care urasc animatiile noi din iOS 7 le pot activa pe cele vechi, din iOS 6.