10.9 = ingheata mai ceva apa in perioada asta.
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11

de cand am instalat 10.9 am o mare problema, imi ingheata mac pro-ul, si singurul remediu este scoaterea din priza + boot again.

Dar deja este frustrant, pentru ca tocmai ce am instalat clean ML, facut update Mavericks si cand isi iese din sleep si trebuie sa bag parola, ingheata, nu pot sa fac nimic, uneori ingheata si cand am intrat pe el.
Azi am instalat clean ML si 10.9 si deja de 3 ori mi-a inghetat.
pana in Mavericks nu am avut asa de des problema aceasta, nu cred ca am aplicatii in conflict epntru ca am numai aplicatiile originale instalalte de pe App Store( suita ilife, final cut, aperture) + lightroom, adium, skype etc. lucruri recomandate si de voi macuserii.

am rulat maintenance, hardul zic eu ca nu are inca probleme( am instalat istat si totul este in parametrii normali).

un singur lucru nu este in ‘cele recomandate de apple’, si anume am instalat un gtx 560 ti ca placa video, pentru ca acesea au inceput sa fie suportate de la 10.7.3, iar pe ML (deci din ianuarie- pana in octombrie) nu am avut asa multe ‘‘inghetate’‘

ce poate sa fie, si mai ales ce pot sa fac??

o fi cumva un bug in 10.9 cum era in lion??

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 27.06.08

https://discussions.apple.com/thread/5683147?tstart=0

Cu siguranta e de la Mavericks. Eu am Macbook Pro 2013 si am tot intampinat freeze-uri dar la modelul meu s-a confirmat ca e o problema generala.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11

e ciudat ca dintre toti macuserii, numai tu mi-ai impartasit problema, restul sa inteleg ca nu o au?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.04.08

Eu nu am intampinat problema pe un macbook pro 2012 si un macbook late 2008. Nu mi-au inghetat deloc.

Semnătură 

fight apathy. or don’t.

‹‹ TRIM in Mavericks      Merge partition: fail ››