Salutare,
Azi în timp ce urmăream un film pe MBA late 2011 (mavericks OSX, deconectat de baterie, folosind mplayerx) mi s-a stins brusc ecranul. Am tot apasat taste, inclusiv long press shut down, dar nimic nu l-a readus la viata. Abia după ce i-am închis ecranul filmul a început sa ruleze (se auzea fondul sonor în difuzoare), iar când am deschis ecranul mi-a apărut ecranul de ieșire din sleep mode (cel cu user și parola). În cele 5 ore de călătorit cu trenul am pățit chestia asta de inca 4 ori, doar ca de data asta laptopul intra în sleep mode si își revenea dacă apasam orice tasta.
Am încercat sa umblu la setările din energy saver, pentru a vedea dacă reușesc sa recreez problema pentru a stabili un patern, dar aparent display-ul intra în sleep mode când are chief. Așadar nu mi s-a părut ca intra în sleep mode pentru ca am eu setat sa intre în sleep mode după 5 minute de neutilizate. Am debifat “put hard drive disks to sleep when possible”. Am făcut un Pram reset și tot a intrat în sleep mode aparent fără sens.
Momentan nu e deranjant, doar ca de 2 ani jumătate de când îl am n-am avut nicio problema de genul.
Dacă a mai pățit cineva ceva de genul, as fi recunoscător dacă știe vreo soluție.
În orice caz, sărbători fericite tuturor macuser-irilor!