MBA 2011 display sleep
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 09.02.08

Salutare,

Azi în timp ce urmăream un film pe MBA late 2011 (mavericks OSX, deconectat de baterie,  folosind mplayerx) mi s-a stins brusc ecranul. Am tot apasat taste, inclusiv long press shut down, dar nimic nu l-a readus la viata. Abia după ce i-am închis ecranul filmul a început sa ruleze (se auzea fondul sonor în difuzoare), iar când am deschis ecranul mi-a apărut ecranul de ieșire din sleep mode (cel cu user și parola). În cele 5 ore de călătorit cu trenul am pățit chestia asta de inca 4 ori, doar ca de data asta laptopul intra în sleep mode si își revenea dacă apasam orice tasta.

Am încercat sa umblu la setările din energy saver, pentru a vedea dacă reușesc sa recreez problema pentru a stabili un patern, dar aparent display-ul intra în sleep mode când are chief. Așadar nu mi s-a părut ca intra în sleep mode pentru ca am eu setat sa intre în sleep mode după 5 minute de neutilizate. Am debifat “put hard drive disks to sleep when possible”.  Am făcut un Pram reset și tot a intrat în sleep mode aparent fără sens.

Momentan nu e deranjant, doar ca de 2 ani jumătate de când îl am n-am avut nicio problema de genul.

Dacă a mai pățit cineva ceva de genul, as fi recunoscător dacă știe vreo soluție.

În orice caz, sărbători fericite tuturor macuser-irilor!

Semnătură 

La Vita e Bella…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Mavericks si MplayerX nu prea se pupa, si eu mai patesc asa pe Pro cand is conectat la Apple prin AirPlay Mirroring si ma uit la filme cu MplayerX.
Pe Mountain Lion nu aveam problema asta.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: București
Macuser din: 09.02.08

Multumesc! Incep sa cred ca e de la Mplayerx, avand in vedere ca problema nu a mai aparut. Imi era frica de o problema de hardware

Semnătură 

La Vita e Bella…