Eram astăzi la masa de Crăciun și tocmai lăudam bateria unui iPhone 5S al unei rude.
Surpriza a venit numa’ atunci când mi-a spus că el de fapt avea un iPhone 5, la care nu mai funcționa butonul home, l-a trimis în service și-a primit un 5S, tot alb, tot de 32 de GB.
Știu că tot stimabili de la Vodafone înlocuiau 4 de 16GB cu 4S de 16GB.
A mai auzit cineva cazuri asemănătoare?
La Orange n-am auzit niciun caz, nici de 4 înlocuit cu 4S, nici de 5 înlocuit cu 5S. Uneori îmi pare rău că am ales Orange.
PS: Sărbători fericite!
Inca sunt zeci de mii de iPhone 5 refurbished. Si inca se mai fac altele special pentru inlocuire la garantie.
Sincer, nu cred povestea. Realistic vorbind Vodafone ar iesi in pierdere. Ai auzit vreo data ca un operator sau o banca sau ce stiu eu sa iasa in pierdere dintr-un deal ? Eu nu.
Eu cred ca a dat 5-ul la buy back si a mai platit X euro sau si-a modificat abonamentul si a primit 5s.
Nu văd rostul; de ce ar minți cineva în legătură cu asta? Oricum, e destul de curios. Povestea cu 4 -> 4S e cât se poate de reală însă.. Poate au început și cu 5..
Nu văd rostul; de ce ar minți cineva în legătură cu asta? .
E ruda ta, nu a mea. Deci nu stiu daca e o ruda indeparata care a vrut sa iasa in evidenta sau e verisorul tau cu care te intelegi foarte bine.
Eu doar mi-am spus punctul de vedere care e foarte realist.
am schimbat acum o sapt iphone 5 pe garantie la vodafone si am primit tot iphone 5.
eu am veut chair sa-i las 5-ul, sa dau o diferenta si sa iau 5s, dar pe 5-ul “nou” imi dadea 1200 la buy back si trebuia sa mai dau o diferenta de 1800.
Poate e o intrebare idioata dar o pun pentru ca nu stiu. Explicati-mi va rog mai mult cum se intampla cu acest “refurbished” . E de rau daca il duc (iphone4) si primesc unul refurbished inapoi in loc sa il primesc pe al meu personal ? e mai prost ala refurbished sau cum ?
Poate e o intrebare idioata dar o pun pentru ca nu stiu. Explicati-mi va rog mai mult cum se intampla cu acest “refurbished” . E de rau daca il duc (iphone4) si primesc unul refurbished inapoi in loc sa il primesc pe al meu personal ? e mai prost ala refurbished sau cum ?
Ala refurbished e telefon vechi care a fost reparat si are carcasa, ecran si baterie noua.
Nu e deloc rau in faptul ca primesti unul refurbished.
Multa lume nu intelege ce inseamna defapt acest “factory refurbished” (ca defapt este factory refurbished) si se sperie de aceasta terminologie. Este defapt o readucere a unui produs la starea si standardul INITIAL de functionare, adica sa din toate punctele de vedere sa corespunda cu unul nou. Evident ca acest lucru nu se poate face decat folosind piese noi, din stoc. Adica daca carcasa prezinta si cea mai mica defectiune, se schimba cu una noua, sau se schimba direct ca sa nu mai stea un Gigel sa verifice toate carcasele. s.a.m.d.
Eu știu că asigurările de obicei schimbă telefoanele primite spre Reparație cu unele noi. Apple le schimbă cu unele recondiționate. Sigur, pot avea anumite părți uzate, dar eu apreciez faptul că nu se repară (în mod normal, la noi Orange dacă nu faci scandal pe românește, prima dată ți-l schimbă, a doua repară, scrie și în termenii/ condițiile lor și invalidează chiar Garanția internațională a produsul făcând asta) și îți dau alt produs testat și aproape nou.