2 din 2
2
conectare prin remote desktop?
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.10.05

am facut practica pe solutiile de mai sus:

RD merge super bine
VNC mai sacadeaza!
iar daca vrei sa controlezi PC-ul de oriunde ai fi din lume poti sa folosesti logmein (care are si versiune pro - contra cost - care face si chesti avansate)

Semnătură 

Love all operating systems…including Windows. Peace!

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: BÜKREŞ
Macuser din: 09.02.06

RDC anyone ?

Semnătură 

Florin Hatmanu / Graphic Designer

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
Rank
Newbie
Din: buc
Macuser din: 15.01.07

asa…. faza cu remote desktop , inca nu am incercat-o. il am instalat deja pe MAC. si dak ma duk pe PC, cum trebuie sa procedez sa ma conectez la mac?adik akolo in remote desktop ce fac?si trebuie sa am deschis si p MAC remote desktopu? hai ca poate se pricepe kreva plzzz

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

daca nu esti sigur pe ce vrei sa faci, e mai bine sa nu incerci…
intri la sys preferences / sharing, bifezi apple Remote Desktop, te duci apoi la Access Privileges, bifezi ce vrei si nu uita sa-ti pui o parola…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 26.11.06

Pentru a controla un PC de pe Mac exista si un program dedicat in acest sens care este facut de catre cei de la Microsoft (parca) si care merge bine ca l-am incercat si care este si gratis.
dai un google si cauti “Remote Desktop Connection” -ca asa se numeste programul.

Semnătură 

Un mar pe zi te scapa de…virusi!... tongue wink

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 22.10.07
mscpro - 11 Februarie 2007 06:45 PM

dar sa ii administrez la cineva PC-ul de la distanta ( ceva in genul lui Radmin) se poate prin Remote Desktop?

incearca http://www.logmein.com, de ceva vreme au si versiunea mac. il folosesc sa administrez 10 pc-uri si 3 mac-uri si merge. 
cea mai noua solutie e irapp ( cautal in osx.iusethis.com)

2 din 2
2