Cateva detalii despre salvarea SHSH-urilor si folosirea lor pe diferite versiuni de iDevice-uri
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 28.12.10

Stiu ca e plin netul de informatii dar sa moara cici daca pricep efectiv ce si cum ca sunt o droaie de variabile: ios vers, cpu, versiunea actuala “semnabila de apple” etc.
Ar fi interesant daca am putea sa facem un fel de thread mai explicit si “mura in gura” despre ce se poate face cu ce device.
Adica pt iphone 4 poti sa faci aia si aia, daca ai versiunea aia si ai salvate SHSH-urile alea si alea.
Pt 4S si mai noi, poti sa faci aia si aia etc.
Stiu ca s-au schimbat unele treburi la trecerea la A5-uri ( de la iphone 4S in sus ) din cauza unor “porti inchise” de apple, care tin mai mult de ce versiune se poate semna la un moment-dat.

Concret - ce ma intereseaza pe mine, am un iPad 3 cu 6.1.3 ( asa l-am cumparat ). As vrea sa salvez SHSH-urile, dar nu prea reusesc. Pe serverele Cydia se pare ca nu e nici un SHSH salvat de cel dinaintea mea ( omu era mai habarnist ). Din ce vad, ultimul TinyUmbrella zice ca le salveaza, dar in directorul respectiv sunt unele foldere dar nici un fisier .shsh.
Daca incerc cu iFaith - imi spune ca device-ul meu e unsupported.
Eu vreau concrect sa gasesc o posibilitate sa pot face upgrade la ios7 si eventual daca nu-mi place cum merge, sa ma pot intoarce la ios 6.1.3 care il am acum.
Nu are nici o legatura cu Jailbreak, dar nu vreau sa fac update si apoi sa imi dau seama ca nu-mi convine ceva la ios7 ( fiind totusi un iPad mai vechiutz ) si sa nu mai pot sa ma intorc.
Exista vreo posibilitate ACUM sa fac asta ? De asemenea, avand in vedere nebunia cu noul JB, poate apple-ul mai mojmoneste ceva, si scoate un nou update rapid, si iar se inchid “portile” cand inca mai pot sa trec pe 7.0.4

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

Lucrez eu la un articol de cateva zile. Va fi publicat pe prima in curand, sper ca anul asta.
Trebuie sa acopar foarte multe chestii.
Poti face downgrade de la iOS 7 doar pe iPhone 4, si neaparat sa ai blobs-urile.

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 28.12.10

Salut hamilton - chiar e nevoie de un post explicit sa lamureasca multe lucruri. Sunt iFan de pe vremea lui iPhone 3G si am trecut prin toate nebuniile cu jailbreak si ultrasn0w dar parca acum sunt prea multe nebunii de care trebuie sa tii cont.
Multumesc in avans pentru efort.

Pana la urma m-am hotarat sa-i fac upgrade. Am nevoie de JB pentru a avea acees la root sa pot rula fisiere de pe carduri SD. Acum ca poate iOS7-le nu va merge chiar atat de rapid ca 6-le ... asta e ...
Sa vedem ce se intampla dupa update smile)