Admonestare și retragere
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

După ce Tudor s-a supărat pe mine că NU doresc epitetul „guru”, dacă va să fie, azi am mai primit o admonstare, după ce i-am sugerat colegului czo.hu cum să frazeze în engleză ca să sune cît de cît englezește. Nu știu dacă s-a supărat, văd că s-a supărat Tudor, care mi-a șters micul text, s-a supărat și carlos care mi-a scris pe privat cum că fac gafe… Păi acolo era un smiley cu beer pt amiciția româno-maghiară.
Czo.hu dragă, chiar că nu trebuie să te superi. Bag sama că pe acest forum lumea și-a cam pierdut simțul umorului eu fiind miștocar prin definiție, ca sistem imunitar la ale vieții, bag sama că am început să deranjez.
Ca atare, acesta este ultimul mesaj pus pe acest forum.
La bună vedere.
A viszantlátásra.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Eu nu m-am supărat nici la faza cu “guru” și nici acum. Am scos rangurile alea ca să nu mai fie discuții (au mai comentat și alții în trecut pe tema asta), iar acum am șters comentariul referitor la engleza tipului pentru că:
1. în contextul dat părea nepoliticos și nepotrivit; omul și-a cheltuit timpul ca să facă ceva util pentru noi și nu merita asta; topicul ăla l-a deschis ca să ofere suport la nevoie;
2. mai mult decât atât, cineva răspunsese la mesajul tău și situația se amplificase și mai mult (am șters și acel mesaj).

Nu am nimic împotriva umorului, dar există situații în care celebra miștocăreala românească chiar nu-și are rostul. Fără supărare.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Tudor - 11 Februarie 2007 04:48 PM

Eu nu m-am supărat nici la faza cu “guru” și nici acum. Am scos rangurile alea ca să nu mai fie discuții (au mai comentat și alții în trecut pe tema asta), iar acum am șters comentariul referitor la engleza tipului pentru că:
1. în contextul dat părea nepoliticos și nepotrivit; omul și-a cheltuit timpul ca să facă ceva util pentru noi și nu merita asta; topicul ăla l-a deschis ca să ofere suport la nevoie;
2. mai mult decât atât, cineva răspunsese la mesajul tău și situația se amplificase și mai mult (am șters și acel mesaj).

Nu am nimic împotriva umorului, dar există situații în care celebra miștocăreala românească chiar nu-și are rostul. Fără supărare.

Deci, ca să fiu clar:
- dacă s-ar fi supărat czo.hu, da, mi-aș fi cerut scuze (nu văd de ce, dar să fie), pur și simplu i-am corectat engleza aia de baltă (nu, nu sînt antimaghiar, Doamne ferește, nu am timp de xenofobie, dar nici nu sufăr de prea multă xenofilie, strică la sentimentul cultural)
- cînd am propus înlocuirea termenului „guru”, pur și simplu ai modificat forum-ul în sensul că ai scos calificativele; eu nu asta dorisem, doream o discuție, arătînd automat spre mine ca autor al acestei decizii, nimic adevărat,
- dacă unii de pe forum nu au simțul umorului, cred că e treaba lor, eventual să se caute.

Ar mai fi multe de comentat aici.
Este chiar ULTIMUL MESAJ pe acest forum. Nu am clarificat prea multe. Cine mai are mesaje pt mine, la sorin[dot]paliga[at]gmail[dot]com

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti

scriu aici pt ca topicul “Retragere e pe forum” inainte sa apuc sa postez

CE VA APUCAT FRATILOR
si-a bagat dracu coada?
Tudore daca te retragi cu forum cu tot, vin dupa tine la Gura Humorului te musc de jugulara
ce naiba mai. n-am timp acum, ca stau cu clientu in ceafa, da maine sper sa gasesc forumul deschis si pe toata lumea prezenta

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06

Bre, nea Tudore, ce-ti venii sa-nchizi “Apel către populația forumului”??? Scrisesem vreo 10 min. o pledoarie pentru un “Iarta-ma!” in spatiul virtual si, cand sa-i dau “submit”, imi zisa ca n-am voie… Bai si ce frumos o-ntorsesem din condei…  hmmm

Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

STef ... stai calm, nu mai incita spiritele ... e luni, toata lumea e morocanoasa ca a trebuit sa mearga la servici ... totul o sa fie bine.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

nu incit nene pe nimeni ce-ti venii
numa ca nici acuma nu-mi vine sa cred

oricum am scris in spitit de gluma chestia cu jugulara
sper ca n-are nimeni dubii in privinta asta

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

lunea, rata de infarct la serviciu e foarte mare…
miine e marti, 13 smile
vorbim miercuri

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti, Calarasilor Way
Macuser din: 06.04.06
dacuBurebista - 12 Februarie 2007 11:57 AM

miine e marti, 13 smile
vorbim miercuri

Daca mai avem cu cine grin

EDIT: Iti dai seama: Annual Meeting pentru eternitate? Da’ ne-om putea intalni MacUserii din Rai cu aia din Iad? Ca acolo nu mai merge cale de mijloc, c-o fi Salamandraaaaaa, c-o fi vaporuuuuu, c-o fi la City Grillllll. Nu, nenica: la voi sau la noi si gata!

[ Modificat: 12 Februarie 2007 12:00 PM de Steji ]
 Semnătură 

Proud owner of a PowerMac G5, dual core 2.3 GHz, 250+500 Gb SATA, SD, Leo.8, SN CK415HT6R5H,
                iPhone 4, 6 Gb, iOS 7.1.2, SN DNPGVHQ6DP0N
                iPhone 5C, 16 Gb, iOS 9.2, SN F2LLKCGWFFT7

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

miine e marti, 13 smile
vorbim miercuri

13 era pentru vineri, marti cu 3 ceasuri rele
ramane miecuri si joi
tongue rolleye

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 14.10.05

Pacat ca nu se intelege lumea. Viata e scurta.

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pfaffing
Macuser din: 30.10.06
Steji - 12 Februarie 2007 11:58 AM

miine e marti, 13 smile
vorbim miercuri

Daca mai avem cu cine grin

EDIT: Iti dai seama: Annual Meeting pentru eternitate? Da’ ne-om putea intalni MacUserii din Rai cu aia din Iad? Ca acolo nu mai merge cale de mijloc, c-o fi Salamandraaaaaa, c-o fi vaporuuuuu, c-o fi la City Grillllll. Nu, nenica: la voi sau la noi si gata!

Spui tu ceva acolo.

Semnătură 

Localizare Mac OS X 10.5.8

‹‹ Power to the people!      Noua conducere ... ››