2 filme gratis pe 12 Days of Christmas
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 04.08.11

Azi sunt filme diferite gratis in 12 Days of Christmas. In US/Canada e filmul Hugo. In UK si NZ (confirmat) e Home Alone. Bineinteles ca trebuie sa aveti IDuri pentru AppStore-urile alea.
Pentru US, logati-va cu contul de US, descarcati 12 Days, selectati store United States, va apare Hugo.
Pentru UK, stergeti 12 days daca il aveti deja, logati-va in AppStore cu contul de UK, descarcati 12 Days, deschideti, si la inceput selectati UK store.

Legal si bune de sarbatori smile Spor!

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6
iPad Mini aka The Best Gadget Ever

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 26.01.06

Super, Home alone, nici nu il da protv la fiecare craciun.

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

N-am tv si tre sa-l vad pe Netflix in fiecare an :(

Semnătură 

Am avut odata un link in semnatura, in cod binar, dar a fost descoperit (dupa doi ani) si sters :(

rMBP 13”
iPhone 6

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 05.12.08

Cum imi pot face cont pe UK?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: France
Macuser din: 31.08.11

Nu este doar pe UK. Home Alone este disponibil gratuit astazi si fara acea aplicatie. Eu am intrat direct pe iTunes FR de pe Apple TV si l-am descarcat gratuit fara nici o problema.

Semnătură 

iPhone 8
Apple TV
MacBook ProR 2013

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Cand e pentru 12 days of Christmas ceva gratis, se face gratuit total, dar doar pentru ziua in care apare in 12 Days of Christmas. Aplicatia in sine e doar ca sa te anunte.

Semnătură 

rMBP 13”
iPhone 6